kingau 18.07.2005 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 nastka- to nazwa projektu... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 czyżby budowanie aż tak cię wciągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 teraz dopiero doczytałam że wasz dach podobno kładli trzy razy.z czym był największy problem -napewno wole oko,ale na co zwrócić uwagę najbardziej i jaką masz dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingau 18.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 niestety, źle mnie zrozumiałas . To nie ja buduję Mieszka, wiem że jest wybudowany w moim mieście. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.07.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 SZKODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czolgi2 18.07.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pojutrze wchodzi dekarz na dach... o zgrozo oświadczył ile nam trzeba na łaty i kontrłaty... zobaczymy jak to będzie - zapewnia nas że będzie dobrze i nie mamy się martwić... ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.07.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 a my czekamy na odpowiedz od dekarza,ale co do niego to mam uczucia mieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 20.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witam,Ja też mam tzw. dom z falą - Gniewko firmy Archipelag.Kupiłem go w stanie surowym w opłakanym stanie, ale bardzo spodobała się nam działki no i ogólnie sam domek to niezła koncepcja. Teraz dekarze poprawiają mi dach, skończą gdzieś ok. sierpnia.Z chęcią wymienię się zdjęciami z innymi osobami, które maja dom z falą w celu znalezienia dalszych inspiracji co do wykończenia zewnętrznej elewacji. pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 mam prośbę,jeśli masz jakieś zdjęcia to wyślij na adres email. podam ci na priwa.jeśli chcesz to poślę zdjęcia ,ale troche póżniej bo czekamy na odpowiedż dekarza,na razie mam tylko więżbę.czołgi też teraz będzie układała dachówki.niestety nie wiemy jak z wykończeniem,nie jesteśmy zdecydowani co do rynien pytań z wykończeniem jest coraz więcej ,i na razie nie mamy na nie odpowiedzi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 20.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Jak ktoś by chciał zobaczyć mój domek to niech podeśle mi swojego emaila na [email protected] (poprzedni adres podany w moim profilu jest już nieaktywny). Za parę tygodni będę miał już zdjęcia ze zrobionym (poprawionym dachem). Sam się nie mogę doczekać efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.07.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 CZY TO NA PEWNO PRAWIDŁOWA NAZWA ,szukałam ale jest zbyszko pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 20.07.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wydaje mi się że archipelag wycofał ten projekt ze sprzedaży i nie ma już go w internecie. Ale jak raz do nich zadzwoniłem to powiedzieli że mogą mi sprzedać projekt Gniewko.Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.07.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 tak wygląda że blizej mu do mieszka niż do zbyszka.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 21.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Tak, Gniewko jest podobny do Mieszka.Główna różnica to ta, że Gniewko ma 1 ścianę szczytową i 3 połacie dachu, a Mieszko ma dach 4 połaciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 22.07.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Romka,A podesłałabyś mi zdjęcia swojego domku.Bardzo jestem ciekaw jak wygląda. A tak przy okazji - jak mój teść był na mojej budowie - to dzieciaki sąsiada wołały na niego Wujek Gargamel - fajnie nie!pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 22.07.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 jakbyś kliknął na moje tematy ,to jeden z pierwszych brzmiał :gargamele łączcie się -projekt mieszko.zdjęcia ci podeślę trochę dziś,a póżniej w poniedziałek,bo będą już wykończone kominy/mamy z żółtego klinkieru/dalej szukamy dekarza.ten ,który byłby zdecydowany dał nam ta zaporową cenę,że poczułam się przez chwilę jak mieszkanka stolicy.bez przesady,gdzie Rzym a gdzie Krym.więc dalej szukamy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 22.07.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ja też wybrałem na kominy i cokół żółte płytki klinkierowe. Ciekawe jak będą mi współgrały z czerwoną karpiówką i oknami w kolorze złoty dąb. Muszę się jeszcze zastanowić nad kolorem blach i rynien, ale chyba zrobimy je w kolorze brązowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 22.07.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Otrzymałem właśnie zdjęcia. Dzięki. Na razie jeszcze nie widać u was "ekscesów" na dachu, ale niedługo to dopiero będzie fajny widok.pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 22.07.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 wejdż na mieszka i wybież kolorowankę.myśmy tą metodą wybrali dach-antracyt,klinkier -żółty,drewno-najbardziej pasuje nam palisander/kolory jaśniejsze raczej mi się gryzły z dachem/okna chcieliśmy jaśniejsze ,ale chyba też będą pod kolor drewna.rynny to jeszcze czarna magia,zwłaszcza że bedziemy mieli rzygacze.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czolgi2 22.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Nasz dekarz zwiózł w czwartek łaty i kontrłaty - ich ilość mnie przeraziła, hihi... Wcale sie nie pomyliłam myśląc, że pewnie w tym tygodniu i tak nie wystartuje z pracą, bo kto rozpoczyna pracę w piątek. No i niby od poniedziałku.Schody wew. wylane, podłogi u góry wyrównane, działowe wszystkie zrobione. Romka - skrytka pod schodami jest rewela - nie rezygnuj z niej. No a w weekend walczymy z pstryczkami - elektryczkami! Bądźcie z nami!!!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts