niktspecjalny 01.02.2020 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Przypomniało mi się jak to kiedyś zlot jednoczył i skupiał wszystkich w jednym miejscu. Ileż było zaangażowania, spotkań.Były zdjęcia , nagrody. Dawna Redakcja potrafiła jednoczyć brać budowlaną ,choćby na chwilę. Dlaczego to zanikło? Tak mi się przypomniało w sobotni ponury dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.02.2020 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Pozwoliłem sobie na chwile refleksji. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?241761-Bardzo-dzi%C4%99kuj%C4%99-)&p=6952310#post6952310 Znalazłem wiersz. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?241761-Bardzo-dzi%C4%99kuj%C4%99-)&p=6952879&viewfull=1#post6952879 Dziękujemy za udział w Spotkaniu Forum. Ogień zapłonął pełnym blaskiem, Waszym blaskiem. A jako podsumowanie piękny wiersz wygłoszony przez Forumowiczów na scenie: Choć się tyle w życiu zmieniaZawirowań moc, fermentyTo po ludzku pozostająMuratora fundamenty Tutaj samych masz znajomychWszyscy są tu tacy nasiKażdy marzy by się spotkaćW oranżerii naszej Rasi Ile cegieł ma budynekI jak jest nas tutaj wieluTylko ty nas tu zrozumieszZ Muratora przyjacielu Dinozaury kibicująGdy budują się BociankiEwka, Edzia, Kleo,TolaTo budowy weteranki Kleo, Tomek oraz CezarrKibicują nowym wiernieI z redakcją Muratoradzielnie dzierżą berło-kielnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.05.2020 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Miło byłoby się spotkać. Ale to poważniejsza akcja wymagająca przede żywej społeczności forum, która... bardzo chce się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2020 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 (edytowane) Miło byłoby się spotkać. Ale to poważniejsza akcja wymagająca przede żywej społeczności forum, która... bardzo chce się spotkać. Nie dano mi możliwości odpowiedzi na tak konstruktywne opinie Redakcji. Elfir dała mi banana ale zapomniała ,że w wątkach bardzo kontrowersyjnych udzielają się ci sami adwersarze i bardzo sprytnie obrażają swoje ofiary z dozą niezauważalnych niemerytorycznych pompowanych ideologii.Polityka w wątkach FM już znalazła swoje miejsce.Redakcja wkracza tylko w poziom niedorzecznych dyskusji by zaznaczyć kto tu na FM rządzi. Upomina na czerwono jak należy dyskutować. p.s Za tych rządów nikt już nigdy się nie spotka.To jest niemożliwe. Uciekło to głupie ciepło FM. Edytowane 22 Maja 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.05.2020 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Spróbujmy wspólnie je przywrócić. Doświadczenia forumowiczów, pasja, zaangażowanie - to wartości, które budują to forum, nie spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2020 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Spróbujmy wspólnie je przywrócić. Doświadczenia forumowiczów, pasja, zaangażowanie - to wartości, które budują to forum, nie spory. Zgadzam się ,że na FM są ludzie z zamiłowaniem do budowania swojego gniazda.Ludzie , dla których te wartości są bardzo istotne, to jednak wypowiadają się dość lakonicznie by nie narazić się na krytyką ponieważ nie potrafią sprostać regułom panującym wśród grupy określającej się jako wybitna."Zgoda buduje ,niezgoda rujnuje". Niektórzy bez doświadczenia ,bez praktyki mianują się na najlepszych doradców wywołując tym samym niepotrzebny zamęt . Dlatego właśnie zloty forumowe pokazywały ową pasję - zaangażowanie i jednoczyły brać budowlaną.Na FM jest nadal wirus polityczny ,który pustoszy ten dobry smak Forum Muratora.Adwersarze mają swój ostatni głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.05.2020 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Tak zwani Starzy Forumowicze nadają ton temu forum. Nie widzimy, żeby to się zmieniło. I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.05.2020 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Tak zwani Starzy Forumowicze nadają ton temu forum. Nie widzimy, żeby to się zmieniło. I dobrze. No tak nadają ton FM ale czy właściwy ,zostawiam to Szanownej Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.05.2020 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Mówiłem ciebie trzeba izolować .Twoje herezja źle wpływają na stosunki FM. Nie wiem czy warto się spotykać skoro groźba słowna może być prowadzona w czyn. W końcu napisał to Stary Forumowicz który nadaje ton temu Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.05.2020 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Nie wiem czy warto się spotykać skoro groźba słowna może być prowadzona w czyn. W końcu napisał to Stary Forumowicz który nadaje ton temu Forum. Dobrze ,że ciebie to nie dotyczy. Za mały masz staż na FM i nie zasługujesz na uczestnictwo w rzekomych zlotach, a o izolowaniu cie z grona forumowiczów mówiłem poważnie.Zielone słupki nic nie znaczą jak ma się sztuczną inteligencję.. Bywaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.05.2020 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 I po co takie odgrzewane spory? Wyciąganie nieprzemyślanych wypowiedzi do niczego nie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.05.2020 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 I po co takie odgrzewane spory? Wyciąganie nieprzemyślanych wypowiedzi do niczego nie prowadzi. Sama Redakcja widzi jak się niektórzy kreują.Napisałem w pierwszym poście ,że te miłe akcenty na FM były.Zawarte jest także pytanie , dlaczego niema zlotów? Myślę ,że po tej sztucznej pandemii i gdy będzie można gromadzić się w większych gronach to są na FM czyli Forum Muratora inwestorzy ,fachowcy ,budowlańcy ,którzy chcieliby deliberować na tematy budowlane twarzą w twarz. Wymieniać poglądy za i przeciw ale nie wieczna walka w politycznych wątkach i udowadnianie w sporze kto jest mądrzejszy. d7d dał wyraz jak bardzo mu zależy na sporze i kłótni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.05.2020 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 (edytowane) Dobrze ,że ciebie to nie dotyczy. Za mały masz staż na FM i nie zasługujesz na uczestnictwo w rzekomych zlotach, a o izolowaniu cie z grona forumowiczów mówiłem poważnie. Zielone słupki nic nie znaczą jak ma się sztuczną inteligencję. . Bywaj . I po co takie odgrzewane spory? Wyciąganie nieprzemyślanych wypowiedzi do niczego nie prowadzi. Proszę o uściślenie co jest odgrzewanym sporem i co jest nieprzemyślaną wypowiedzią? Hasło o izolowaniu albo o herezji? A może delikatne wspomnienie o gromadzeniu dowodów albo kij bejsbolowy? A może określanie innego forumowicza "jak ma się sztuczną inteligencję" ? A może to jest komplement? To jest ten właściwy ton nadawany przez Starych Forumowiczów? Proszę Redakcję aby trochę zagłębiła się w wypowiedzi Starego Forumowicza @niktspecjalny Np. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?363636-Strajki-w-Warszawie/page3 Edytowane 25 Maja 2020 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 25.05.2020 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Uuuu mamy zmiany na forum. Na razie nabieram wody w usta. Ale wkrótce pojawi się newsik dotyczący forum. No ciekawe ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts