ciężkiprzypadek 01.02.2020 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Witam:)zrobiłam sobie koncepcję mojej kuchni i chciałabym to wszystko teraz ubrać w rozmiary szczegółowe:), bo będą mi potrzebne do zamawiania pociętych płyt mdf w hurtowni.a ze jestem dosyć leniwa:sleep: to chciałabym by ktoś to robił za mnie:wiggle:Wiem, ze w castoramie kosztuje to 200zł a nie wiecie czasem jak to się odbywa, czyli czy zrobią mi to szczegółowo i czy mają dobry program do tego?Nie ukrywam, ze dobra wizualizacja była by mile widziana:) A moze znacie inne miejsca, gdzie robią to dobrze i tanio, koncepcję z ogólnymi wymiarami mam, to nie potrzebuję dobrych projektantów, tylko dobrych wyliczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ideakuchni 10.04.2021 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Spróbuj poszukać po grupach na Facebooku. Ostatnio sam tam trafiłem na ciekawe wizualizacje i często projektanci doradzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts