rafas85 02.02.2020 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Witam wszystkich. Planuje zakup ukosnicy 2w1. Wiem ze ktos moze napisac ze najlepiej byloby zakupic osobno ukosnice oraz pile stolowa, ale z powodu braku wystarczajaco miejsca na narzedzia pomyslalem ze to powinno byc dobre rozwiazanie. Urzadzenie na wlasny uzytek do majsterkowania. Moze ktos posiada taka ukosnice i moze podzielic sie opinia. Znalazlem kilka modeli i chcialbym zasiegnac opini innych.GUDE TKGS 216RYOBI RTMS1800-GGRAPHITE 59G801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markopollo 04.02.2020 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Witam, mialem przyjemnosc uzywac kilka razy pile 2w1. Super sprawa jesli nie mamy za duzo miejsca w warsztacie. Z tego co widze modele ktore podales maja stol roboczy polaczony z pila. Nie wiem jak z wygoda pracy i czy pila po pewnym czasie nie zacznie opdac w funkcji ukosnicy. Ja uzywalem pile dewalta. Ich rozwiazanie bylo troche inne. Fotka ponizej: Pila z innej polki cenowej ale moze ma swoje odpowiedniki produkowane przez inne marki. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popper 22.02.2020 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Podepnę się pod pytanie, szczególnie ryobi mnie interesuje, kupiłem niedawno wkrętarkę tej marki no i złego słowa nie powiem, liczę ze z ukośnicą będzie podobnie niestety w necie malo opinii o niej znalazłem, może są tu posiadacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts