Integro.1 03.02.2020 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Witam Czy istnieje możliwość zmiany nazwy mojego profilu? Jeśli nie to jak mogę usunąć swoje konto i wszelką związaną z nim zawartość? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.02.2020 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Witam Czy istnieje możliwość zmiany nazwy mojego profilu? Jeśli nie to jak mogę usunąć swoje konto i wszelką związaną z nim zawartość? Dziękuję i pozdrawiam Napisz do Redakcji Muratora podając powód.Albo zarejestruj się jako nowy użytkownik i zaznacz w pierwszym poście, że zmieniasz nazwę - nick, by nie wciągnięto Cie w wielonickowość. Powód jakiś masz no chyba że uciekasz przed jakaś niechlubną prawdą.To co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Integro.1 05.02.2020 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dzięki za podpowiedź. Napisałem maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 16.11.2020 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Dzięki za podpowiedź. Napisałem maila. udało Ci się zmienić nick? Bo ja czekam już czas jakiś i nie ma odpowiedzi na prośbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.11.2020 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 udało Ci się zmienić nick? Bo ja czekam już czas jakiś i nie ma odpowiedzi na prośbę... Prosimy o prywatną wiadomość do Redakcja. Nie otrzymaliśmy maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts