Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy m??czy?ni zmieniaj? si? po ?lubie ? :)

Gość M@riusz_Radom

Czy facet po ślubie to :  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy facet po ślubie to :

• Typowy oblech
    • Typowy oblech - ale kochany oblech
    • A m

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

Poniżej przedstawiam typowa opinię o facecie PO ŚLUBIE - ZNALEZIONĄ W INTERNECIE

Szanowne Panie, czy my, faceci, faktycznie tak się zmieniamy ? :)

Na początku było miło i kulturalnie...a teraz jesteśmy prawie dawa lata poślubie i po czterech latach znajmości i mój mąż potrafi:

- piernąć bez żenady- niby niechcący ale wcześniej mu to się nie zdarzało a teraz bardzo często

- dłubie cały czas w nosie- muszę sie drzeć na niego żeby przestal i to na chwilę pomaga, jak sie nie patrzę dłubie znowu

- miesza sobie w jajkach i drapie się po tyłku ( długo i namiętnie)

- rano wącha skarpetki czy się jeszcze nadają do włożenia

- nie myje zębów wieczorem tylko rano

- rzadko się kąpie (ostatnio 2-3 razy w tygodniu ale bywało że tylko raz na tydzień )

Nie wiem czy mój facet jest jakimś wyjątkiem czy wszyscy tak z czasem mają że przestają dbać o siebie i o to czy są przyjemni dla otoczenia...

Szanowne panie, pomożecie ? :) Bo nie wiem czy mam się z tym zgodzić czy nie ;) a moja Aneta pewnie zaraz mi udzieli odpowiedzi na GG bo ostatnio namiętnie czytuje forum Muratora i śledzi moje odpowiedzi ;)

Aha, tym razem się z nikim nie założyłem :p

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie moge zaznaczyc zadnej odpowiedzi bo zadna nie pasuje do mojego meza. Twoj post z wymienionymi cechami meza - zadnej tej okropnej cechy maz moj nie ma ( uff cale szczescie :p )

Moj maz jest jeszcze bardziej przystojny i meski, bardziej przebojowy i zaradny - zmienil sie na " + ". Uparty zawsze byl, teraz moze jest troszke bardziej w niektorych sytuacjach - ale moze to i lepiej :p

Kto tak o swoim mezusiu brzydko mowi jak w twoim poscie - jeny albo facet cos "nie tego" albo zona przewrazliwiona :wink:

O widze ze dodales dodatkowa opcje :p a nawet dwie

ale wcciaz brakuje - moj maz zmienil sie na lepsze :wink:

Mówisz i masz ;)

:p dzieki

no ale nr. akurat przy tym watku i jak pomyslalam o tym ze rzeczywiscie moj maz jest wspanialy, to w radyjku leci "nasza" piosenka - taka z 1 randki :p :wink:

Jaka to melodia???/

O widze ze dodales dodatkowa opcje :p a nawet dwie

ale wcciaz brakuje - moj maz zmienil sie na lepsze :wink:

Mówisz i masz ;)

:p dzieki

no ale nr. akurat przy tym watku i jak pomyslalam o tym ze rzeczywiscie moj maz jest wspanialy, to w radyjku leci "nasza" piosenka - taka z 1 randki :p :wink:

Jaka to melodia???/

:p no taka ktora wtedy byla przebojem ( tzn. jak mielismy 1 randke :p )

"Niecierpliwi " Piaska

spodobalo mi sie to ze skarpetkami. Co prawda mój szanowny nie zamierza ich ubrać drugi raz, ale je z zaciekawieniem ogląda 8) :lol: :lol: :lol: I nie chce zdradzić co w nich widzi :D

Zaznaczylam ostatnią opcję :D

:p :p :p Majka ale dodalas radosci mi dzisiejszego dnia w tej nudnej pracy :p - dzieki

Ale skoro o skarpetach - znalazlam minus mojego kochanego - wrzucajac skarpety do prania wklada jedna w druga robiac zawiniatko :p drazni mnie to, ale on mowi ze dzieki temu ma wyprane obie z pary a nie po jednej z 10 par :p :wink:

Ale i tak jest kochany

Aga, takich jak ty to nazywasz "minusów" to w każdym z nas mozna duzo znaleźć. 8) :D Ale masz męża pedantycznego :D U nas z prania wraca kosz pojedyńczych skarpetek i konia z rzędem temu, kto odkryje tajemnice ich znikania :D

o nie nie pedantem to bym go nie nazwala - wieczorem rzuca skarpety przy fotelu w sypialni i tak leza albo do rana albo az wrocimy z pracy - wtedy dopiero sie nimi "opiekuje".

A koszule wiesza na rowerze do ciwczen :lol: synek je sciaga i mu zanosi do reki mowiac - to rower a nie szafa tatusiu ( tekst zaciagniety od mamy :wink: )

Gość M@riusz_Radom
A koszule wiesza na rowerze do ciwczen :lol: synek je sciaga i mu zanosi do reki mowiac - to rower a nie szafa tatusiu ( tekst zaciagniety od mamy :wink: )

to nie fair :)

Wykorzystujesz dziecko do załatwiania prywatnych porachunków z mężem :lol:

to nie fair :)

Wykorzystujesz dziecko do załatwiania prywatnych porachunków z mężem :lol:

Ale jest plus w tym wykorzystywaniu :D przynajmniej nie zapomni gdzie jest szafa :wink: a szafa posiada duze dwa lustra - zawsze jak zachodzi do szafy aby powiesic owe koszule, przygladnie sie sobie i przez jakis czas mniej je i ja nie musze tyle stac przy garach :p :wink:

A wiec kilka pieczeni naraz ... :p :wink:

Brudne, ale jeszcze można założyć ;)

Tzw. recycling. U nas ta metoda była czasem stosowana przez młodsze pokolenie. Ale skutecznie wypleniona!

Z moim mężusiem wspólnego przebiegu mamy 22, i złego słowa o chłopinie nie mogę powiedzieć. Czy się zmienił? Hmmmm... każdy zmienia się na przestrzeni lat... Mogę tyle powiedzieć: na pewno mnie nie rozczarował!

Zaznaczyłam jednak opcję na samym dole, bo jakby spokorniał coś i mniej był narwany, a bardziej rozumu się trzymał. :wink: Bo kiedyś.... różnie z tym bywało. :roll: