Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy m??czy?ni zmieniaj? si? po ?lubie ? :)

Gość M@riusz_Radom

Czy facet po ślubie to :  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy facet po ślubie to :

• Typowy oblech
    • Typowy oblech - ale kochany oblech
    • A m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowne Panie

tutaj macie więcej narzekania na okropnych facetów :

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607&start=0

Ja się z tym wszystkim absolutnie nie identyfiuję, tam są same kłamstwa ! :)

hahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahha

poplakalam sie ze smiechu - a juz najbardziej ubawilo mnie to :

cytuje nieznajoma koleznke:

1. Pierdzi cały czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod kołdrą, fuuuuujjjj i ja musze spać w tym smrodzie

2. w nosie dłubie też i potem te gile wyrzuca za łóżko (jak mu o tym mówię to się wypiera, aż raz mnie tak wkurwił że mu pokazałam jego suszki i kazałam je zamiatać, mimo, ze zaraz i tak miałam zamiar odkurzać)

3.brudne skarpetki zostawia gdzie popadnie

O jeny - jakie szczescie ze ja mam mojego kochanego kulturalnego meza

P.S. Mariusz dobry humor - wracam czytac :p :wink:

dobre jest tez to co napisala niejaka - demi vierge :p

No takiej jazdy dawno nie miałam. Posmarkałam się a córa wpadła przerażona co to tak wyje... :lol:

( ..) " Pierdzenie, bekanie, brudna bielizna, brudne nogi, wiechcie wyrastajace z uszu i nosa to przyjemnosci na codzien. Tudziez poplamione podkoszulki.

Jest niechluj a przed slubem byl czysciutki i pachnacy, ubrany w markowe ciuchy, nawet jak mieszkalismy razem to dbal o siebie a teraz zebow na przodzie nie ma i wklada protezke tylko do wyjscia, po domu chodzi szczerbaty i twierdzi ze mu przeszkadza. (...)

No takiej jazdy dawno nie miałam. Posmarkałam się a córa wpadła przerażona co to tak wyje... :lol:

( ..) " Pierdzenie, bekanie, brudna bielizna, brudne nogi, wiechcie wyrastajace z uszu i nosa to przyjemnosci na codzien. Tudziez poplamione podkoszulki.

Jest niechluj a przed slubem byl czysciutki i pachnacy, ubrany w markowe ciuchy, nawet jak mieszkalismy razem to dbal o siebie a teraz zebow na przodzie nie ma i wklada protezke tylko do wyjscia, po domu chodzi szczerbaty i twierdzi ze mu przeszkadza. (...)

:p :lol: :D :p :wink:

Że niby co ?

:wink:

Patrz pan, jaki czujny :lol:

To: "Skarbie, wiem że to czytasz ;P"

Mariusz, to jak krem Nivea: smaruj, a zobaczysz :p

PS. Ciekawe co z tzw. cichaczami, co to wszyscy czują, ale niby nikt nic nie wie. :lol:

No sorki, na kogo zwalasz w sypialni ? zerkasz pod łóżko ??

Czy dialog z pytaniami retorycznymi ? :lol: