Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy m??czy?ni zmieniaj? si? po ?lubie ? :)

Gość M@riusz_Radom

Czy facet po ślubie to :  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy facet po ślubie to :

• Typowy oblech
    • Typowy oblech - ale kochany oblech
    • A m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Slabo mi :roll:

Sądziłam do tej pory, że faceci są wzrokowcami. A tu okazuje się, ze inny organ ma wieksze znaczenie. .....Wąchacze - wąchają skarpetki, gacie, wydzieliny z pępka, uszu, pomiedzy palcow u nóg /rany, niedobrze mi 8) /, drapią sie po różnych miejscach i też wąchają palce.

Panowie, proszę o komentarz :-?

Bleeeee...

Naczytałaś się kalumni z wrogiego forum i szkalujesz nas !!! :-?

Kroyena, chyba po maluchu trzeba łyknąć. Za papiloty.

Wąchacze - wąchają skarpetki, gacie, wydzieliny z pępka, uszu, pomiedzy palcow u nóg /rany, niedobrze mi 8) /, drapią sie po różnych miejscach i też wąchają palce.

Może to chodzi o feromony ? :roll: :wink: To takie sexy :lol:

po 11 latach stwierdzam właśnie, ze mam dosyć.

Pękałam ze śmiechu czytając temat, a on coraz bardziej wkurzony, że muai coś w tym czsie zrobić.Tak go bolało,że mam cjhwile wolną dla siebie głupia krowa"

A co do hogieny - wzór - godzina rano w łazience to mało, kąpoiele, mycie włosów, paznokcie, fryzjer regularnie,elkegancki,odprasowany,ubrania non stop do czyszczenia i co?

I kawał s.... :evil: :evil: :cry: :cry:

A kiedyś nosił na rekach

E, bo te dziady to wszystkie takie...

E, bo wiadomo, dziad...., kobieta nigdy by tak nie zrobiła... - to są słowa często używane przez moją przyjaciółkę - wojującą feministkę.

Niektórzy mężowie zakazali żonom kontaktów z nią bo się waleczne robiły :D .

Gdy zaczynam pyskować na mojego to się pyta - co, z Alisią się widziałaś?

A tak poważnie to mam ideał chodzący tylko w ramki oprawić jako wzorzec. Zaznaczyłam ostatnią odp. bo przy mnie przestał wszystko psuć no i stał się inteligentniejszy. Ela

Z racji budowy ostatnio miałam mało czasu na czytanie forum. Teraz dopadło mnie choróbsko, więc nadrabiam zaległości. I tak trafiłam sobie tutaj... Przeczytałam w całości. Były tu takie momenty, że i ja miałam momenty, że myślałam, że zejdę....

Mój mąż jeśli się zmienił, to tylko na plus. I chwała mu za to. Cudny facet jest. :D

Kroyena, jeśli chodzi o golf, to zależy co jest powyżej i poniżej onego. :wink: