Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy m??czy?ni zmieniaj? si? po ?lubie ? :)

Gość M@riusz_Radom

Czy facet po ślubie to :  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy facet po ślubie to :

• Typowy oblech
    • Typowy oblech - ale kochany oblech
    • A m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No o testosteron przeca chodzi Maju, a jak testosteron, to ten-tego...eeeeee, jak to Zia wspomniała, jak do sypialni zanosi, jak z impetem rzuci na łoże, to w geście rozpaczy jest się czego chwycić, żeby se kostek nie poobijać :lol: :lol: :lol:

Oskarżam cię...la la la :D :D i wybaczam ci wszystko la la la :D :D

Gość M@riusz_Radom

A ja powiem, że się zmieniłem, tak, przyznam się...

Tzn przybyło mnie z 15 kg ;P ale przy moim wzroście (199cm) nie jest to aż tak widoczne ;) no i pewnie to wina tego, ze rzuciłem palenie ;)

Gorillas in the mist ?

A krzaczory spod pachy w upalne lato ?

Kiedyś był w telewizorni program o socjologicznych badaniach oglądalności onej, i jedna pani strasznie się dziwowała, że niejaki Janusz strażak miejski z BB łogolił se aromaterapeutyczne futerko pod paszkamy :roll:

Widać to nie jest trendy

Gość M@riusz_Radom
Nastrój grozy Mariuszu Ci wyszedł. A jakże. Mam ciarki!!! Wracając do owłosienia (męskiego) tzw. futro na torsie powiedzmy, że ujdzie. Ale na plecach!!!!! Widzieliście coś takiego? Ostatnio miałam szczęście kąpać się z takim futrzakiem w jednym basenie :-?

Czy chodzi Ci o tego Pana :

http://www.funiaste.net/N4SduCxC/wrzesien/30_wrzesnia_2004/spodnie.jpg

:lol: :lol: :lol: Kroyena! Skąd Ty masz takie pomysły??? Rozumiem, człowiek widział to i owo... Cóż ja tak trochę nie w temacie... Znany mi jest rowek, a jakże, ale pana glazurnika. Ażeby dodać pikanterii z leciutką nutką erotyzmu wyżej wynieniony posiadał malutki, czarniutki, okrąglutki pieprzyk w górnej części różowiutkiego pośladka.... Ach rozmarzyłam się...

Z TV, a mawiaj, że TV kłamie. I co i wychodzi, że prawowity małżonek powinien się strzec nie tylko hydraulika, ale też gościa od glazury, to pewnie i parkieciarz się kłania. :o

No to ile człowiek ma fachów zrobić przy jednej budowie co by nie czuć ciepłego oddechu fachowca :roll: