anzelm 06.02.2020 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Witam.Czy ktoś z Państwa mógłby mi doradzić w sprawie blatu pod zlew wpuszczany?Jestem w trakcie wykończenia domu. W łazienkach wejdą blaty 80x50 cmChciałbym zastosować umywalkę w puszczana w blat. Czy ktoś z Państwa mógłby doradzić w sprawie materiału z jakiego maja być wykonane blaty?Blaty mają być wolno wiszące bez szafek. Rozpatrywałem temat konglomeratu ale koszt takiego blatu z wycięciem pod zlew to jakaś abstrakcja cenowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 06.02.2020 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Nie wiem jaką kwotą dysponujesz...najtaniej będzie jak zastosujesz blat z laminatu, tylko musisz się liczyć z jego wymianą za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Superior 06.02.2020 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Jeszcze taniej będzie zrobić to z płyty OSB, Jak nie masz środków, to daj sobie spokój. Kup coś gotowego w Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzelm 06.02.2020 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Witam.potrzebuje czegoś co nie trzeba wymieniać po 2 cz 3 latach.Łazienki będą mocno użytkowane bo wraz z pokojami będą wynajmowane na sezon letni.Rozpatrywałem konglomerat. Jednak jak się dowiedziałem że koszt to 500 zł netto za m2 + 300 zł za wycięcie otworu to mnie przygniotło trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzelm 06.02.2020 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Nie chciałbym wydawać na taki blat wiecej niż 100-150 zł z wycietym otworem bo jeszcze dojdzie mi koszt umywalki, zamocowania na stelażu ..którego równiez jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 07.02.2020 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Nie chciałbym wydawać na taki blat wiecej niż 100-150 zł z wycietym otworem bo jeszcze dojdzie mi koszt umywalki, zamocowania na stelażu ..którego równiez jeszcze nie mam W tej cenie to tylko z płyty z marketu, np. https://www.leroymerlin.pl/meble-lazienkowe/zestawy-i-elementy-mebli-lazienkowych/serie-mebli-lazienkowych/blat-lazienkowy-torino-deftrans,p422811,l529.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzelm 07.02.2020 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Witam.Chyba pojadę do sklepu meblarskiego i kupie blat kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anixi 07.02.2020 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 To wcale nie jest taki zły pomysł. Rodzice mają blat kuchenny w łazience i póki co się sprawdza, a koszt niewielki. Wynajmując pokoje zawsze musisz liczyć się z ryzykiem jakiś zniszczeń i koniecznością napraw po sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz Domżalski 28.07.2020 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 (edytowane) Nie ma co oszczędzać, bo za chwilę będzie trzeba wymieniać i koszt zrobi się podwójny. Na pewno nie rób blatu z drewna. Drewno szybko łapie przebarwienia od rozlanych kosmetyków, kremów, rdzy (np. gdy woda dostanie sie pod metalowy pojemnik od żelu do golenia lub lakieru...). Mam taki blat z desek Merbau w jednej z łazienek i nie powtórzyłbym tego. W drugiej łazience mam blat granitowy i to rozwiązanie polecam: żadnych śladów. Swój blat granitowy robiłem kilka lat temu w firmie . Mieli naprawdę duży wybór kolorów i bez problemu docięli mi nietypowy kształt blatu. Edytowane 28 Lipca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domindo 14.08.2020 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2020 Moim zdaniem blat w okleinie w łazience to bezsens, polecam taki z kwarcytu białego - to prawda, trzeba się wykosztować ale to jest nie do zarżnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts