michup 07.02.2020 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Muszę zakupić nowy napęd bramy garażowej. Mam wybór pomiędzy Somfy Metro RTS i Came Ver Plus. Zakładam, że zarówno jeden jak i drugi napęd będzie dobrany prawidłowo więc nawet nie podaję dokładnych parametrów napędów i wymiarów bramy. Cena obu podobna. Zależy mi żeby w przyszłości mieć możliwość dodatkowego ,"inteligentnego" sterowania bramą garażową. Wiem, że ww. napęd Came można obsługiwać w ichniejszym systemie Came Connect. Z kolei Somfy Metro RTS chyba w prosty sposób nie obsługuje takich bajerów. Chyba dopiero Metro IO daje takie możliwości? Czy ktoś mógłby pomoc w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.02.2020 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Największa grupa zrzeszająca fachowców od bram (i napędów) jaką spotkałem jest na fb: https://www.facebook.com/groups/388152008658700/ Myślę że tam odpowiedź możesz dostać najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 30.04.2020 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Jeśli chodzi o ten Came Connect to nie jest jakiś specjalny wyróżnik. BFT też ma coś podobnego, obejrzyj sobie model BFT Tiziano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts