beti 14.08.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2002 Witam wszystkich!!! Wkrótce będę zalewała strop. Mam działkę w okolicach Poznania. Czy może mi ktoś polecić w miarę tanią betoniarnie, oczywiście posiadającą niezbędne certyfikaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 W Łódzkiem cena 1m3 B-15 z "gruszki" wynosi około 160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafaelS 16.08.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 beti, wez tez pod uwage czas jaki potrzebuje grucha na dojazd do twojej budowy. Jesli dobrze pamietam 15min wystarczy i beton zaczyna wiazac. Moze lepiej wybrac drozsza firme ale blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.08.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 15 minut??? Mi mówili, że 2-3 godziny... Ale popieram umawianie się z najbliższą betoniarnią - różnica w cenie jeśli w ogóle jest nie przekracza 3% a można zaoszczędzić sobie sporo nerwów. Ja na kolejne gruchy czekałem ok. godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts