Mieciooo 07.02.2020 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Cześć wszystkim, planuje ocieplić dom z porothermu dryfix styropianem białym eps 80. Chcę do tego użyć kleju, ale nie chcę kolkowac. Z waszych doświadczeń, wiedzy, jakiego kleju powinienem uzyc by mi ten styropian nie odpadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 07.02.2020 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Cześć wszystkim, planuje ocieplić dom z porothermu dryfix styropianem białym eps 80. Chcę do tego użyć kleju, ale nie chcę kolkowac. Z waszych doświadczeń, wiedzy, jakiego kleju powinienem uzyc by mi ten styropian nie odpadł? Biały eps, do 20cm , nośne dobre podłoże, do 12m : Greinplast KS Ale wszystkie warunki muszą być spełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 07.02.2020 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Pianka Ceresit CT-84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 08.02.2020 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Pianka insta-stik i nic nie potrzeba więcej , 4 lata temu robiłem sam jak palec ale jak bym miał robić drugi raz to tak samo pianka ale też trochę kleju z worka ale tylko tak aby przynajmniej dwa placki nałożyć po to aby od razu było to ustabilizowane bo na samej piance jednak trzeba być ostrożnym podczas kładzenia bo lubi czasem trochę się odpychać i jak nie zauważysz to kiepsko to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 09.02.2020 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 https://isum.pl/klej-do-styropianu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.02.2020 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Grafitowy kleilem Tytanem EOS. Bez kolkowania. Od 8 lat nic nie odpadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts