Zbyszko.O 08.02.2020 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Witam Dostałem projekt rekuperacji razem z projektem budowlanym od architekta i tak się teraz zastanawiam. W projekcie mam rozprowadzoną WM po całym domu łącznie z garażami i kotłownią. Teraz tak się zastanawiam czy potrzebna jest WM w garażu i kotłowni czyli tam gdzie jest najwięcej kurzu i temperatura zimą jest najmniejsza? Czy może tylko w części mieszkalnej wykonać WM? Jak wy macie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 08.02.2020 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Kotłownie mam na paliwo stałe, a w niej wentylację grawitacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 10.02.2020 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Garażu bez wentylacji nie polecam.Natomiast nie potrzebuje on więcej jak łazienka by utrzymać wilgoć na rozsądnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts