robertd83 09.02.2020 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Po raz kolejny zwracam się do Was z pytaniem - tym razem pytanie dotyczące bojlera. Chciałbym zamontować w grzałkę, która będzie podgrzewać wodę w okresie letnim. Niestety nie znam modelu bojlera, jedynie co mogę to sugerować się zdjęciami. Czy do tego bojlera ( https://ibb.co/W67Qnyg )jestem wstanie dołożyć grzałkę? Według mnie tak ale wolę się upewnić przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldente 09.02.2020 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Według mnie też możesz. Dobierz tylko rozmiar gwintu i moc. No i przydałby się termostat do rozłączania, jak już się woda nagrzeje. Od biedy przejdzie wyłącznik termiczny, tylko dobrze dobierz obciążalność styku (10A wystarczy dla grzałki 2000W). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts