Adam_1980 09.02.2020 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Witam,kupiłem na jesień bramę rolowaną (PA77). Jest zamocowana na ścianie od zewnątrz ( na elewacji ). Mam takie pytanie, od góry, strony skrzyni dmucha mi zimne powietrze. Jak to uszczelnić? Firma która sprzedała nie potrafi pomóc i tłumaczy że tak w tych bramach jest że nie są całkowicie szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.02.2020 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Witam, kupiłem na jesień bramę rolowaną (PA77). Jest zamocowana na ścianie od zewnątrz ( na elewacji ). Mam takie pytanie, od góry, strony skrzyni dmucha mi zimne powietrze. Jak to uszczelnić? Firma która sprzedała nie potrafi pomóc i tłumaczy że tak w tych bramach jest że nie są całkowicie szczelne. Rozumiem, że jest to garaż, jeśli tak to żadna brama garażowa nie będzie 100% szczelna. Garaż z założenia jest domem dla auta a jemu nie potrzebne są wysokie temperatury dlatego jeśli nie ma tam warsztatu na co dzień używanego to przewiewy nie są zbytnio szkodliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts