KrikoMax 10.02.2020 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Witam, W granicy z moją działką sąsiad ma murek przy jego garażu jak na zdjęciach (Fotka z mojej działki i od strony sąsiada.) Czy możecie coś powiedzieć na temat jego stanu na podstawie zdjęć? Będę wdzięczny za każdą uwagę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 10.02.2020 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Czy możecie coś powiedzieć na temat jego stanu na podstawie zdjęć? jeszcze z 10 lub 20 lat wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.02.2020 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Jeżeli będzie jeździł ciężki sprzęt to może nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrikoMax 10.02.2020 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Jeżeli będzie jeździł ciężki sprzęt to może nie wytrzymać No właśnie stąd ten temat. Wywrotkowy z piachem odmówił wjazdu tą bramą. (Dodatkowym argumentem był rozmięknięty po deszczach grunt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrikoMax 10.02.2020 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 jeszcze z 10 lub 20 lat wytrzyma Po przyjrzeniu się najbardziej zastanowiło mnie to pęknięcie widoczne na zdjęciu. Przy tym murku u siebie planuje mieć podjazd (normalnie na poziomie 0). Wprawdzie dla aut osobowych ale... Czy tu należałoby zastosować jakieś ponadstandardowe rozwiązania? Czy po prostu brukarz i heja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts