Anubis76 10.02.2020 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dzień Dobry Muszę dobrać płytkę podłogową do zakupionej mozaiki, którą będą obłożone ściany prysznica, mozaika to Efez HD-71 , płytki na ścianie mlecznobiałe Adilio Bianco od Paradyż w salonie płytka drewnopodobna. W łazience jest też wc w zabudowie i mam do wyboru obłożenie go płytką taką jak na ścianach lub np tą z podłogi. Co najbardziej by pasowało i nie było zbyt pstrokato? Mojej partnerce podobają się płytki heksagonalne ale ciężko znaleźć podobne w kolorze granat, zostają czarne lub szare które słabo pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anubis76 11.02.2020 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Nie aktualne, zamówiłem granatowe płytki producenta Peronda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts