Macias 16.08.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Witajcie Forumowicze,Czy tak jak ja pracujecie cieszko?Szczesliwi Ci co maja dlugo weekend.Napiszcze jak wam mija czas.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.08.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Macias mi mija jak zwykle. Jestem urzędnikiem więc sam rozumiesz. Wolnego nie brałem bo szkoda mi. Jak będę miał kasę to wykorzystam urlop na budowanie. Gorąco strasznie, więc wieczorem jadę do rodziców nad jeziorko. Pozdrawiam pracujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Cześć pracy !kodi: i tak Ci dobrze, że masz ciepło i widoki i popłudniową kąpiel. U nas (Kraków) pochumrno, wietrzno i zimno - kąpiel raczej tylko dla kandydatów na morsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.08.2002 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Andrzej, ale gdyby tego było mało, to żeby być rasowym morsem to trzeba mieć morze a z tym też u was krucho . U nas od trzech tygodni nie padało /no może raz/, temperatury znowu zbliżają się to 30 stopniu. Powiem szczerze że mam dość. Pozdrawiam [ Ta Wiadomość była edytowana przez: kodi_gdynia dnia 2002-08-16 10:52 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Pozdrawiam Krakow i Trojmiasto.To czytam ze nie tylko w Bydgoszczy jest tak parno.Andrzejp przedmucham do was troche ciepla.Masz racje kodi ze szkoda urlopu, lepiej wykorzystac na budowe.Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.08.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 W Wawie parówa nie do zniesienia, żyć się odechciewa, nie mówiąc już o pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 On 2002-08-16 11:07, ckwadrat wrote: W Wawie parówa nie do zniesienia, żyć się odechciewa, nie mówiąc już o pracy... Swiete slowa, przydalby sie jakis wypad nad wode. Ostatecznie pocieszam sie ze za 5 godz. bede sie chlodzil w piwnicy. Pozdrawiam Wa-we Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Macias: tochę ciepła by się przydało. Ale fakt, parówy - też Wam nie zazdroszczę. W każdym razie klienci są na urlopie - od rana nie miałem jeszcze ani jednego telefonu - normalnie miałbym już z 5. A u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.08.2002 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Ja się pocieszam tylko zimnym piwkiem z lodówki, które wyciągnę za parę godzin Pozdrawiam wszystkich pracujących na budowie lub na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 W naszej branzy(komputerowa) tez lipa. Podaj numer to udam klienta. A powiedz jak wyglada na polodniu sprawa poziomu wod. Tyle teraz sie slyszy o naszych sasiadach. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 On 2002-08-16 11:32, ckwadrat wrote: Ja się pocieszam tylko zimnym piwkiem z lodówki, które wyciągnę za parę godzin Pozdrawiam wszystkich pracujących na budowie lub na budowę Mniam, pamietaj lac po sciance i piana na dwa palce. Tez siegne po ten plyn, krolewski rzadzi. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.08.2002 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 a ja preferuję browar wielkopolski: Tyskie & Lech. No chyba że coś z lokalnego rynku: gdańskie, amber bądź specjal. Znacie te 3 ostatnie marki? Są u was?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 On 2002-08-16 11:45, kodi_gdynia wrote: a ja preferuję browar wielkopolski: Tyskie & Lech. No chyba że coś z lokalnego rynku: gdańskie, amber bądź specjal. Znacie te 3 ostatnie marki? Są u was? Pozdrawiam Tyskie i Lech to zasieg ogolnopolski.Dobre, dobre. Niestety gdanskie, amber i specjal nie. Moze ja nie zauwazylem w slepach. U nas prym wiedzie Kujawiak. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.08.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Kujawiaka znam, choć powiem ci szczezrze że nie ma na pomorzu najlepszej renomy, choć mi smakuje no i cena odpowiednia. Dostałem nawet kiedyś czarną czapeczkę z napisem Bractwo, bo "poświęciliśmy się" z ojcem i wypiliśmy kilkanaście piw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 W kwesti piwa - nie jestem ekspertem bo nie przepadam. Ale najsilniejszy w Krakowie jest chyba Okocim, Tatra, Żywiec. Osobiście lubię Heveliusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.08.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 W pracy ufff na szczęście klima i Stołecznej parówki nie czuję!!!Na morze się obraziłam - pojechałam na weekend i lało....A co do piwa - to po dwudniówce preferuję Steffla czy jak mu tam, no i Warka, Żywiec i Tyskie - mniam. Żadne tam paskudne Karmi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 16.08.2002 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Jezeli jestesmy przy temacie piwa i budowania to marzy mi sie taki piwny zestaw na taras. Ladny drewniany stol plus krzesla lub lawy z duzym parasolem. Moze byc nawet z logo browarow.Przewaznie na starowkach sa takie zestawy. Jezeli jest na forum przedstawiciel jakiegokolwiek browaru to prosze o kontakt. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.08.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 A w ramach lokalnej reklamy, jako zapłatę, beczuszkę piweńka co miesiąc!!!! Też jestem chętna!!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.08.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Dziuba a kto mówi o Karmi. U nas tych marek jest od groma, choć warszawskie nie schodzą za dobrze /warka, królewskie/. Jeszcze 3,5 godziny i o 18.00 ruszam nad jeziorko obkupiony w browary. Zabieram ponton i biba na środku jeziora. Dziauba musisz przyjechać teraz. Od początku sierpnia jest taka pogoda, ach... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.08.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Ja w upały muszę poczuć gorycz, a zatem Pilsner Urquell i Staropramen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts