Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W pracy?

Macias

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzej, ale gdyby tego było mało, to żeby być rasowym morsem to trzeba mieć morze a z tym też u was krucho :grin:. U nas od trzech tygodni nie padało /no może raz/, temperatury znowu zbliżają się to 30 stopniu. Powiem szczerze że mam dość.

Pozdrawiam

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: kodi_gdynia dnia 2002-08-16 10:52 ]

Macias: tochę ciepła by się przydało. Ale fakt, parówy - też Wam nie zazdroszczę. W każdym razie klienci są na urlopie - od rana nie miałem jeszcze ani jednego telefonu - normalnie miałbym już z 5. A u Was ?

On 2002-08-16 11:45, kodi_gdynia wrote:

a ja preferuję browar wielkopolski: Tyskie & Lech. No chyba że coś z lokalnego rynku: gdańskie, amber bądź specjal. Znacie te 3 ostatnie marki? Są u was?

Pozdrawiam

Tyskie i Lech to zasieg ogolnopolski.Dobre, dobre.

Niestety gdanskie, amber i specjal nie. Moze ja nie zauwazylem w slepach. U nas prym wiedzie Kujawiak.

Maciej

Jezeli jestesmy przy temacie piwa i budowania to marzy mi sie taki piwny zestaw na taras. Ladny drewniany stol plus krzesla lub lawy z duzym parasolem. Moze byc nawet z logo browarow.

Przewaznie na starowkach sa takie zestawy.

Jezeli jest na forum przedstawiciel jakiegokolwiek browaru to prosze o kontakt.

Maciej

Dziuba a kto mówi o Karmi. U nas tych marek jest od groma, choć warszawskie nie schodzą za dobrze /warka, królewskie/. Jeszcze 3,5 godziny i o 18.00 ruszam nad jeziorko obkupiony w browary. Zabieram ponton i biba na środku jeziora.

Dziauba musisz przyjechać teraz. Od początku sierpnia jest taka pogoda, ach...

Pozdrawiam