markomarek 12.02.2020 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 słuchajcie, popsuła mi się wyrzynarka, wiec muszę kupić nową do mojego warsztatu. Przede wszystkim zależy mi na tym, żeby była bezprzewodowa, w sensie na akumulator. Mozecie mi coś dobrego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Superior 12.02.2020 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Festool lub makita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t.nomowski 28.01.2021 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Popieram - jesli narzedzia to tylko Festool - hitnarzedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.01.2021 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Ja od ponad roku(po podobnej co Ty sytuacji) korzystam z Bosch GST 18 V-LI S i jestem zadowolony, Może dlatego ta firma bo mam dużo akumulatorów i jeszcze więcej sprzętu i się sprawdzają w domu i na działce. tu jest test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts