Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak wstawic emblemat?

Agnieszka1

Recommended Posts

Jak już znajdziesz to co chcesz wkleić to kliknij prawym klawiszem myszy na obrazku, wybierz "właściwości", następnie podświetl adres http i go skopiuj przyciskając "Ctrl + c".

Następnie wejdż w swój profil i na samym dole jest opcja - "odnośnik do zewnętrznego emblematu.

Kliknij w tej ramce, przyciśnij "Ctrl +v" i wyślij.

Sprawdż i upewnij się, że emblemat nie jest za duży. Inaczej zajmie całą stronę.

Powodzenia.

Agnieszka1,

bardzo się cieszę :lol: .

Mnie też to zabrało baaaaardzo dużo czasu!

Sonika - nie wiedzialam skad wziac strony z obrazkami - kliknelam wiec na twoje sliczne jabluszko i skopiowalam sobie stronke :oops:

Ale teraz tak patrze ze ten domek to cos nerwowy jakis? kica i kica ........ nie uwazasz? :p :wink:

Ale twoj robaczek to glodny jakis - wciaga niezle - na sekunde ile mu wychodzi kesow? :wink: :p

wchodzi facet do baru mlecznego :

-sa leniwe?

- Sa

- To niech sie do roboty wezma !!!!!!

To ty tak w tym barze rezydowałaś??????

Barmanką w życiu nie byłam, ale w podstawówce prowadziłam sklep z pączkami :wink:

Dzięki, kilka stronek już znalazłam, emblemat zaprezentuję niebawem ;-)

BabaB

wejdź w google i wpisz "gif" , powinno wyswietlić z milion stron, bedziesz mogła wybrac coś dla siebie :)

MIłego przegladania

Leniwa jestem i czasu nie mam :-(

dobrze ze nie leciwa tylko leniwa.

moze to coś pomoze?

http://www.Gify.org.pl

Leciwa (jeszcze) na szczęście nie (według powszechnej opinii), leniwa - bywam :oops:

Może się na starość z braku innych atutów robotna zrobię ;-)