Agnieszka1 05.11.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Nie moge gowstawic - nie umiem - prosze o pomoc :lol:a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.11.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Jak już znajdziesz to co chcesz wkleić to kliknij prawym klawiszem myszy na obrazku, wybierz "właściwości", następnie podświetl adres http i go skopiuj przyciskając "Ctrl + c".Następnie wejdż w swój profil i na samym dole jest opcja - "odnośnik do zewnętrznego emblematu.Kliknij w tej ramce, przyciśnij "Ctrl +v" i wyślij.Sprawdż i upewnij się, że emblemat nie jest za duży. Inaczej zajmie całą stronę.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.11.2004 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 udalo sie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 A czy możecie podpowiedzieć jakieś adresy do stron z obrazkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 08.11.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 wejdź w google i wpisz "gif" , powinno wyswietlić z milion stron, bedziesz mogła wybrac coś dla siebie MIłego przegladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 wejdź w google i wpisz "gif" , powinno wyswietlić z milion stron, bedziesz mogła wybrac coś dla siebie MIłego przegladania Leniwa jestem i czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 sprobuje...pewnie nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 wchodzi facet do baru mlecznego :-sa leniwe?- Sa- To niech sie do roboty wezma !!!!!! To ty tak w tym barze rezydowałaś?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.11.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Agnieszka1, bardzo się cieszę . Mnie też to zabrało baaaaardzo dużo czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.11.2004 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Agnieszka1, bardzo się cieszę . Mnie też to zabrało baaaaardzo dużo czasu! Sonika - nie wiedzialam skad wziac strony z obrazkami - kliknelam wiec na twoje sliczne jabluszko i skopiowalam sobie stronke Ale teraz tak patrze ze ten domek to cos nerwowy jakis? kica i kica ........ nie uwazasz? Ale twoj robaczek to glodny jakis - wciaga niezle - na sekunde ile mu wychodzi kesow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 08.11.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 wejdź w google i wpisz "gif" , powinno wyswietlić z milion stron, bedziesz mogła wybrac coś dla siebie MIłego przegladania Leniwa jestem i czasu nie mam dobrze ze nie leciwa tylko leniwa. moze to coś pomoze? http://www.Gify.org.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 wchodzi facet do baru mlecznego : -sa leniwe? - Sa - To niech sie do roboty wezma !!!!!! To ty tak w tym barze rezydowałaś?????? Barmanką w życiu nie byłam, ale w podstawówce prowadziłam sklep z pączkami Dzięki, kilka stronek już znalazłam, emblemat zaprezentuję niebawem BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 wejdź w google i wpisz "gif" , powinno wyswietlić z milion stron, bedziesz mogła wybrac coś dla siebie MIłego przegladania Leniwa jestem i czasu nie mam dobrze ze nie leciwa tylko leniwa. moze to coś pomoze? http://www.Gify.org.pl Leciwa (jeszcze) na szczęście nie (według powszechnej opinii), leniwa - bywam Może się na starość z braku innych atutów robotna zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.11.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 jejku...udalo sie:):) dzieki za adres stronki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Zielonooka, cieszę się podwójnie, bo jest to w jakimś sensie i mój sukces. A Twoja kicia jest urocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.11.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 no i kicie szlag trafil bo zamiast niej widze czerwony kwadracik wrrrrrr moze to z moim kompem cos nie tak:):)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.11.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 no i kicie szlag trafil bo zamiast niej widze czerwony kwadracik wrrrrrr moze to z moim kompem cos nie tak:):)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.11.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Zielonooka, czy Ty naprawdę wolisz zamiast kici to co teraz?Daj kicię - była urocza, a ten emblemat taki jakiś....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.11.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 samo sie zmienilo!!!!! nie wiem czemu cholerne kompy!!!1 juz zmieniam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.11.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Teraz nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts