Gość M@riusz_Radom 19.11.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Agnieszka - ja Ci pomogę. Instrukcja : 1. Stajesz nago przed dużym lustrem 2. Cpykasz zdjęcie togo pieknego tego (sylwetka ) co w lustrze 3. Wysyłasz do mnie to zdjęcie 4. Ja je umieszczam u siebie na serwerze i podaję Ci adres zdjęcia 5. Umieszczasz adresw profilu i gotowe .. Jeśli to zbyt kontrowersyjne, to możemy zrezygnowac z pkt 4-5, pierwsze 3 nie podlegają negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.11.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Dzięki za chęć pomocy, ale teraz mamy inny problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.11.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Dzięki za chęć pomocy, ale teraz mamy inny problem! jesli się nie wyświetla to pewnie zły adres podany, albo bez http:// przed www .... Ale pkt 1-3 nie zaszkodzą :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.11.2004 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Agnieszka - ja Ci pomogę. Instrukcja : 1. Stajesz nago przed dużym lustrem 2. Cpykasz zdjęcie togo pieknego tego (sylwetka ) co w lustrze 3. Wysyłasz do mnie to zdjęcie 4. Ja je umieszczam u siebie na serwerze i podaję Ci adres zdjęcia 5. Umieszczasz adresw profilu i gotowe .. Jeśli to zbyt kontrowersyjne, to możemy zrezygnowac z pkt 4-5, pierwsze 3 nie podlegają negocjacji Ok wysle do ciebie zdjecie ale normalna poczta polska - poleconym na twoja zone z dopiskiem - Mariusz zgodnie z twoja propozycja przesylam zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 09.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 hahahah........... Mariusz ale Ci się dostało a teraz mnie pomózcie: jak mam zmniejszyć to moje foto????? bo zielona baba jestem!........i nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 09.02.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 hurraaaa..udało mi się zmniejszyć moje foto! Ależ jestem dumna z siebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 10.02.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 przetestuje moje zmagania z emblematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 10.02.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 jak mogę zmniejszyć ten emblemat cosik za duzy mi wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.02.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dlaczego mi to nie wychodzi Robię wszystko według wskazówek i nic! Pomóżcie proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.03.2005 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Dlaczego mi to nie wychodzi Robię wszystko według wskazówek i nic! Pomóżcie proszę!!! Jak to nie wychodzi? Przecież jest śliczna tęcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts