salkometer 16.02.2020 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Witam, wczoraj kupiłem zestaw podtynkowy Vigo marki Cersanit. Każda osoba z którą rozmawiałem powiedziała mi, że to był błąd ponieważ Cersanit charakteryzuje się ogromną awaryjnoscia . Przeciekający zbiornik na spłuczkę, zacinający się przycisk. Dało mi to trochę do myślenia. Postanowiłem poczytać trochę opinii na internecie i większość jest negatywna. Kazdy poleca Geberit, Groche. Jak to w rzeczywistości jest z tym cersanitem? Myle na poważnie aby zwrócić zestaw i wymienić na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 16.02.2020 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Zależy gdzie go kupiłeś. Cersanit w markecie,a Cersanit w hurtowni instalacyjnej to dwa zupełnie różne produkty. Ten z hurtowni jest ok. Podobnie zresztą ma się sprawa z Grohe. Co do Geberita, nie wiem, nie miałem bezpośredniego kontaktu z handlowcami. Ja zastosowałem u siebie w łazienkach zestawy Viega- w mojej ocenie najwyższa obecnie jakość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts