jajmar 16.02.2020 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Nie wiem czy to inteligenty zamek czy nie. Szukam czegoś co zdalnie można zmieniać odstęp, mogę przez net komuś podesłać kod aby otworzył pomieszczenie, "on" wklepuje to w zamek lub zbliża smartfon. W necie trochę tego jest , ale szukam opinii czy ktoś używa, na co zwracać uwagę co warto kopić co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 17.02.2020 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Mam Xiaomi Sherlock S1. Zamek super (mechanicznie), aplikacja dno ! Problemy z uruchomieniem, częste wylogowywanie itp. Jakbyś patrzał na ten zamek, to raczej odradzam do twoich zastosowań .-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.02.2020 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann_knast 20.04.2020 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Chodzi Ci tylko o zamek? Czy raczej jakieś bardziej kompleksowe rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 21.04.2020 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Nie wiem czy to inteligenty zamek czy nie. Szukam czegoś co zdalnie można zmieniać odstęp, mogę przez net komuś podesłać kod aby otworzył pomieszczenie, "on" wklepuje to w zamek lub zbliża smartfon. W necie trochę tego jest , ale szukam opinii czy ktoś używa, na co zwracać uwagę co warto kopić co nie? Do Ampio ostatnio weszła taka możliwość kontroli dostępu gdzie do każdej strefy możesz przypisywać wiele kodów dostępu z różnymi uprawnieniami. Ale jeśli chodzi Ci tylko o jeden zamek to instalacja może być nieopłacalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts