Maciej Loret 18.02.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Witam, czy wskazania zużycia energii w PC typu lodówka są lepiej (dokładniej) mierzone przez nie same?O ile zużycie energii na c.o. wydaje mi się w miarę normalne, to już zużycie na c.w.u podejrzanie niskie... Ma/miał ktoś taką lodówkę opomiarowaną? Edytowane 18 Lutego 2020 przez Maciej Loret Dodanie akapitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibizz1 01.04.2020 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 ja mam załozony osobny licznik energii Orno OR-WE-520. z ppompy mam tylko motogodziny CO/CWU, dla grzałki też godziny i trzeba sobie przeliczac na kWh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 02.04.2020 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Chodzi ci o AIO ? Jeśli tak to ja mam i powiem ci że liczy żle . U mnie od 2 lat mam podlicznik i różnica już wynosi prawie 2000 kWh na nie korzyść PC . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 02.04.2020 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Znajomy mówił, że w jego rodzinie na wsi wykorzystano "ruską" zamrażarkę do ogrzewania kurnika. Wyjęto drzwiczki, a resztę wmurowano w ścianę tyłem do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts