ARTYone 19.02.2020 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Czy mogę zaoszczędzić i zrobić sufit podwieszany na surowym betonowym stropie bez jego tynkowania? Drugie pytanie po co tynkować ściany w łazience jeśli będą na całości ściany płytki? Czy nie tynkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 25.02.2020 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Szanowny Panie,Jeżeli sufit ma być podwieszany, to nie ma konieczności jego tynkowania. Warto jedynie zamalować stalowe belki stropowe, jeżeli takie występują. Może Pan do tego wykorzystać emalię olejno-ftalową Śnieżka Supermal®. Farba zabezpieczy stal przed korozją. Jeżeli ściany w łazience są równe i gładkie, to nie ma konieczności ich tynkowania. Wystarczy je dokładnie odpylić i zagruntować gruntem Śnieżka Acryl-Putz® GU40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 26.02.2020 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Wątpię żebyś znalazł kogoś kto Ci płytki położy na gołej ścianie bez tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 26.02.2020 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Moi tynkarze pod płytki robią tynki "na ostro" - czyli bez ostatniej warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.02.2020 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Moi tynkarze pod płytki robią tynki "na ostro" - czyli bez ostatniej warstwy. Warto dodać że takie tynki robi się na bazie cementu z małym dodatkiem wapna (lub bez) a nie gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 27.02.2020 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Dokładnie zorientuj się co na to płytkarz.Bo miałem już sytuacje że wracałem na budowę tynkować łazienkę bo płytkarz nie chciał się podjąć bez tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts