gajus21 24.02.2020 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 (edytowane) Witam,Mam takie pytanie mianowicie poszukuję pistoletu do malowania farbą akrylową takiego w kwocie do 300zł. Mam kompresor i pistolet ale zachowuje on się trochę dziwnie (wspomnę tylko że jest on bardzo tanim modelem). Mój kompresor może wytworzyć 6bar i pod takie ciśnienie szukał bym pistoletu.O ile przy nakładaniu podkładu nie ma problemu to już mam pewne problemy z malowaniem farbą. Farbę rozrzedziłem do +/- odpowiedniej gęstości (wychodzi mi 1l farby : 0,7 l wody) ale pistolet maluje mocniej jedną stroną, często farba nie leci wcale lub wylatuje dużo słabiej. Potem np. potrząsam pistoletem i przez parę sekund jest w porządku po czym znowu to samo. Dlatego chciałem zakupić trochę lepszy sprzęt. Edytowane 24 Lutego 2020 przez gajus21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts