Monika159 24.02.2020 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 (edytowane) ooooooooooo Edytowane 10 Marca 2020 przez Monika159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plasticfun 24.02.2020 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Witaj Monika159 Polecam zapoznać się z tą stronką http://wentylacja.org.pl/section-8.htm Masz tam wszystko dokładnie opisane w BAZIE WIEDZY TECHNICZNEJ Ja uważam że dla twojego zdrowia i bezpieczeństwa wentylacja musi być,ponieważ kierownik budowy oraz kominiarz nie zrobi odbioru.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 24.02.2020 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 . W projekcie jest wentylacja w łazience natomiast w kuchni brak. Chciałam używać piecyk gazowy bądź indukcję .. czy wentylacja jest wymagana prawem budowlanym? Salon a aneksem kuchennym Na pewno nie ma oznaczonego kanału wentylacyjnego w kuchni? To takie kółko lub kwadrat ze skośną kreską w środku. Z doświadczenia wiem, że o ile inwestorzy wiedzą gdzie komin czy przewody spalinowe, to z kanałami wentylacyjnymi na projekcie mają problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts