Crash46 25.02.2020 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 [ATTACH=CONFIG]441228[/ATTACH] Witam. Potrzebuje rady, nie wiem do końca gdzie zrobić schody w domu ;/ Mam dwa pomysły nie wiem czy najlepsze ale jakieś są.Pierwsza opcja to w salonie przy wyjsciu na taras przy ścianie pokoju a druga to w miejscu małego kibelka ponieważ z niego rezygnujemy. Może Wy coś zaproponujecie innego ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator12345 28.02.2020 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 A te schody były zaplanowane w projekcie ? Mają być drewniane czy żelbetowe ? Jaki strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 28.02.2020 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 ja bym zrobił w miejscu kibelka jak się ma.ps. nie będzie za ciemno w tym salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts