plastekk 25.02.2020 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Witam , jestem na etapie malowania i wykańczania wolnostojącego garażu , o powierzchni ok 90m2 Długa walka trwała z tynkami , CW popękały przez nieumiejętnych majstrów + wysoką temperaturę podczas kładzenia. Na to wszystko naciągnałem tynk maszynowy lekki Knauf MP 75 i całość wygląda gładko , jasno i jest w miarę równo Teraz oczywiście chce to zagruntować i pomalować , tylko czym? Jakie farby są najlepsze do garazu? Wiadomo nie za milion dolarów. Pomysł był na grunt potem śnieżka grunt + jakaś tania farba akrylowa biała a na lamperie dać farbę olejną. Kolejne pytanie tyczy się posadzki , na niej jest miksokret który ma już pól roku. Przeszlifować go , zagruntować i aplikować coś z stajni Sika? Znajomy sprzedaje okazyjnie takie produkty jak Sikafloor 378 , SikaFloor 359N , Sikafloor 2420 i już zgłupiałem który produkt wybrać. Macie jakieś polecane produkty jeśli chodzi o żywice na posadzki ? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.03.2020 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Szanowny Panie,Odpyloną powierzchnię rekomenduję zagruntować gruntem polimerowym Śnieżka Acryl-Putz® GU40, aby wzmocnić podłoże. Do malowania lamperii rekomenduję emalię olejno-ftalową Śnieżka Supermal®. Tworzy ona powłokę o trwałym kolorze, pozwalającą na łatwe usuwanie zabrudzeń. Do malowania pozostałych fragmentów wnętrza można wykorzystać farbę akrylową Śnieżka Extra Fasadowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts