Program93 25.02.2020 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Witam ,Mam w domu wentylacje grawitacyjna kratki w kuchni i łazienkach , okna dwuszybowe pcv . Zakupiłem nawiewniki wrebowe uniwersalne z Allegro ,ponieważ okna pcv mam różnych producentów szczerze nie wiem nawet jakich niestety w części pomieszczeń czuć wiatr w pozostałych nie , do tego w wichury klapka nie zamyka nawiewnika i świst/gwizd nie do wytrzymania . Ogólnie do tej pory w domu nic się nie działo wilgotność zimą 40-50% lato 50-60%, ale będę ocieplał dom wełna dlatego zamontowałem takie wynalazki lecz je ściągnę bo więcej wad jak zalet . Jest ktoś w stanie powiedzieć czy przy wełnie mogą wystąpić problemy z grzybem , jak do tej pory było ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Program93 11.03.2020 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Widzę każdy ma rekuperacje i dziury w suficie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts