zając1 06.11.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 ja mam dzialke pod linią wysokiego napiecia.Czy rzeczwiscie nie można tam nicbudować.Mam działkę 30 arów pod ltaką linią i zastanawiam się czy nie można by było coś kombinować (domki cempingowe,pole namiotowe,mała gastronomia.Działka leży w pobliżu zalewu.POzdrawiam i czekam na rady tych co z podobnym problemem mieli do czynienia.Serwus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 07.11.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Zajrzyj tu: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=35282 Może się dogadacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edith 16.12.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 można budować, ale dom musi być oddalony prostopadle do lini od osi 40m. Mam podobną sytuację, mam wydzielony trójkącik i może tam stanąć dom 10mx10m, dla mnie wystarczający.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts