Zochna 06.11.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 tzn ten link wyglada tak : ( mam nadzieje ze tym razem sie udalo..) http://www.agrobisp.krakow.pl/cgi-bin/store?action=display&item=210&usid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 10.11.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Zochno... moim zdaniem mozna wybrać lepszy projekcik z taka powirzchnia zabudowy a z wieksza powierzchnia uzytkowa... domek nie jest brzydki, ale wydaje mi sie ze ma male pomieszczenia a koszt jego postawienia nie bedzie tak niski, ze by sie to oplacało,,, jest to oczywiscie moja, niefachowa, bardzo subiektywna opinia, a wybor projektu jest ZAWSZE bardzo indywidualny, w zaleznosci od potrzeb, upodoban, przyzwyczajen, pieniązkow, dzialki itd... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.11.2004 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Dzieki Mundzia mi sie podoba ten domek ze wzgledu na jego "wyglad " zewnetrzny - dzialke mam blisko miasta, ale w terenie wiejsko-letniskowym, takze dobrze wpisywalaby sie w krajobraz. Wnetrze natomiast wymagaloby duzej przebudowy - likwiadacja malych pokoi , przeniesienia kuchni itd.... Nie wiem czy kupowanie projektu, ktory wymaga takich przerobek sie oplaca..pewnie nie.... Szukam dalej.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2004 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 ZochnaMnie się ten domek baaardzo podoba!Wyobraziłam go sobie z jaśniejszego drewna i innymi okiennicami i jest po prostu cudny!!!Kuchnię można by zrobić bez kłopotu w miejscu pokoju vis a vis salonu.Tylko kuchnia elektryczna, bo nie ma tam komina.Ale czy Ty jesteś zdecydowana na kanadyjkę,bo dom jest w takim systemie.Firma z Barlinka buduje piękne domy z drewna w systemie kanadyjskim - SCANHAUS - może sprawdzisz ich ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 14.11.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Jak dla mnie , sympatyczna i funkcjonalna wiejska chatka. Gdyby mi wcześniej wpadła w oko, wzięłabym ją pod uwagę. Zważywszy, że szukałam małego domku, i też w Agrobispie. pozdrawiam ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 14.11.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 dal mnie fatalny wyglad no chyba ze jako drugi dom gdzies na sobotnie wypady to rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2004 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 dal mnie fatalny wyglad no chyba ze jako drugi dom gdzies na sobotnie wypady to rozumie a ja mam takie marzenie Daroll, zeby sobotnie wypady trwaly caly tydzien.. dlatego kupilam dzialke na wsi i szukam domu, ktory bedzie "komponowal" sie z krajobrazem (no i moimi marzeniami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2004 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Zochna Mnie się ten domek baaardzo podoba!Wyobraziłam go sobie z jaśniejszego drewna i innymi okiennicami i jest po prostu cudny!!! Kuchnię można by zrobić bez kłopotu w miejscu pokoju vis a vis salonu.Tylko kuchnia elektryczna, bo nie ma tam komina. Ale czy Ty jesteś zdecydowana na kanadyjkę,bo dom jest w takim systemie.Firma z Barlinka buduje piękne domy z drewna w systemie kanadyjskim - SCANHAUS - może sprawdzisz ich ofertę? mimilapin - dziekuje - wlasnie nie wiemczy jestem zdecydowana na kanadyjke - fachowcy mowia, ze jakosc drewna jest bardzo wazna - a u nas nie mozna miec zaufania, ze dobrze suszone , impregnowane itd.. Ja myslam o budowie tego projektu w technologii murowej - na parterze i drewnianej gory - ale znowu wracam do problemu takiej ilosci przerobek w projekcie , dalej nie wiem czy to ma sens .. A Ty sie juz na cos zdecydowles/as? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 14.11.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Jak dla mnie bardzo ładny z zewnątrz. Super! W wewnętrznym rozkładzie brakuje mi wyjścia na taras/ogród z salonu bądź kuchni. Skoro to taki dom, by duzo korzystać z kontaktem z zewnątrz, to trzeba by się bardziej otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Zochna, ja mam projekt indywidualny.Kocham taki styl domu, o ile pasuje do otoczenia.Bo ja lubię różne style, byle by się stapiały z otoczeniem i podobały włascicielom, którzy potem także we wnętrzach zachowają atmosferę.Mój projekcik ,jeszcze przed korektami jest w dziale wnętrza pod moim tematem "jak samemu zaprojektować wnętrza".I polecam mojego architekta ze Szczecina i wogóle indywidualne projekty,jak się lubi coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Zobacz "Domy w Stylu", np. Motylek - już kilka razy go polecałam, taki ładny wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts