Yang91 29.02.2020 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Witam. Własnie zakupiłem kocioł sas bio solid 14kw na pellet. Planuje na parterze w salonie oraz kuchni podłogówkę, w łazience podłogówkę z grzejnikiem drabinkowym oraz w jedynym pokoju na dole grzejnik. Na pietrze podobny system w drugiej łazience czyli podłogówka i grzejnik drabinkowy dodatkowo w każdym z 5 pokoi po jednym grzejniku. Posiadam bojler z wężownica wiec tez było by fajnie to spiąć razem. Jak to ugryźć? Wiem ze temat mieszanych instalacji był pewnie wałkowany parę razy ale technologie się zmieniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 29.02.2020 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Ale co chcesz się dowiedzieć...?Że się tak da...?W czym przeszkadza ci samo ogrzewanie podłogowe że chcesz to spieprzyć dokładając grzejniki...?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 29.02.2020 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Witam. Własnie zakupiłem kocioł sas bio solid 14kw na pellet. Planuje na parterze w salonie oraz kuchni podłogówkę, w łazience podłogówkę z grzejnikiem drabinkowym oraz w jedynym pokoju na dole grzejnik. Na pietrze podobny system w drugiej łazience czyli podłogówka i grzejnik drabinkowy dodatkowo w każdym z 5 pokoi po jednym grzejniku. Posiadam bojler z wężownica wiec tez było by fajnie to spiąć razem. Jak to ugryźć? Wiem ze temat mieszanych instalacji był pewnie wałkowany parę razy ale technologie się zmieniają. Da sie to wszystko spiąć. Masz rację, temat instalacji mieszanych i ta technologia się zmieniają, coraz mniej osób takie robi. Na przyszłość radzę na początku przemyśleć, zaplanować i kupować. Odwrotnie jest tródniej i drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.02.2020 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Witam. Własnie zakupiłem kocioł sas bio solid 14kw na pellet. Planuje na parterze w salonie oraz kuchni podłogówkę, w łazience podłogówkę z grzejnikiem drabinkowym oraz w jedynym pokoju na dole grzejnik. Na pietrze podobny system w drugiej łazience czyli podłogówka i grzejnik drabinkowy dodatkowo w każdym z 5 pokoi po jednym grzejniku. Posiadam bojler z wężownica wiec tez było by fajnie to spiąć razem. Jak to ugryźć? Wiem ze temat mieszanych instalacji był pewnie wałkowany parę razy ale technologie się zmieniają. średniowiecze:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 29.02.2020 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Witam. Własnie zakupiłem kocioł sas bio solid 14kw na pellet. Planuje na parterze w salonie oraz kuchni podłogówkę, w łazience podłogówkę z grzejnikiem drabinkowym oraz w jedynym pokoju na dole grzejnik. Na pietrze podobny system w drugiej łazience czyli podłogówka i grzejnik drabinkowy dodatkowo w każdym z 5 pokoi po jednym grzejniku. Posiadam bojler z wężownica wiec tez było by fajnie to spiąć razem. Jak to ugryźć? Wiem ze temat mieszanych instalacji był pewnie wałkowany parę razy ale technologie się zmieniają. do podłogówki pellet? trzeba było zakąszać podczas spożywania... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts