Adam625 29.02.2020 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Cześć! Niedawno zmieniłem piec. Paliwo ekogroszek. Sterownik regulator ecoster850r2 + panel pokojowy ecoster 200 + czujnik pogodowy. Prosta instalacja tylko kaloryfery bez mieszaczy. Czy mógłby mi wyjaśnić ktoś jak dobrać te parametry i za co one odpowiadają? Obniżenie temperatury zadanej od termostatuCzas postoju pompy co przy aktywnym termostacieCzas pracy pompy przy aktywnym termostacieWspółczynnik temperatury pokojowej Mam trzy instrukcje dwie od pieca jedna od sterownika ecoster 200 i nigdzie nie ma opisanych dokładnie tych ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam625 29.02.2020 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Dodatkowo nie mogę ustawić poziomu paliwa. Jeden obrót ślimaka powoduje spadek ze 100% na 0%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts