Gregor85 29.02.2020 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Witam.Mam problem bo kupiłem drzwi PST i żałuję ale czasu już nie cofne. Pytanie mam pierwsze i najważniejsze czy jest możliwość domontowac klamkę po zewnętrznej stronie abym mógł te drzwi zamknąć po wyjściu na taras? Dodam że niema potrzeby montowac zamka od zewnątrz. Producent Oknoplast.Najchętniej to bym to wszystko przerobil na HST ale wtedy te stare idą na złom a nie stać mnie na to bo to jest dwoje drzwi jedne 240 a drugie 300cm. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.02.2020 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Nie ma możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.03.2020 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Można pochwyci jak do zatrzasku balkonowego, ale jeśli to tradycyjne PSK zatrzaskujące się po zamknięciu to nie będzie możliwości otwarcia tego okna i wejścia do domu z zewnątrz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts