Ania2345 01.03.2020 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Hej. Chciałabym wstawić tutaj zdjęcie mojego problemu Ale chyba się nie da. Moja współlokatorka kiedyś postawila śmieci na podłodze (podłoga mozaika). Coś z tych śmieci wycieklo i zabarwilo przerwę między kafelkami (?) Na czarno I na mozaice rowniez. Przez to nieładnie pachnie w calym pokoju. Sprawdzałysmy i ten zapach pochodzi stamtad. Myje codziennie ten kawałek podłogi Ale nie wiem czy to wystarczy żeby pozbyc się zapachu i tych plam czarnych. Są może jakieś środki do podlog czy trzeba wymieniać cała podłogę? Dodam że to mieszkanie wynajmowanie nam od kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/252890-problem-z-pod%C5%82og%C4%85-drewnian%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 01.03.2020 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Hej. Chciałabym wstawić tutaj zdjęcie mojego problemu Ale chyba się nie da. Moja współlokatorka kiedyś postawila śmieci na podłodze (podłoga mozaika). Coś z tych śmieci wycieklo i zabarwilo przerwę między kafelkami (?) Na czarno I na mozaice rowniez. Przez to nieładnie pachnie w calym pokoju. Sprawdzałysmy i ten zapach pochodzi stamtad. Myje codziennie ten kawałek podłogi Ale nie wiem czy to wystarczy żeby pozbyc się zapachu i tych plam czarnych. Są może jakieś środki do podlog czy trzeba wymieniać cała podłogę? Dodam że to mieszkanie wynajmowanie nam od kogoś... niestety ta maź wniknęła między szczelinami pod spód i tam gnije dalej. Niestety należy w tym miejscu usunąć klepki, wywietrzyć to miejsce część być może wniknęła w podłoże i wstawić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/252890-problem-z-pod%C5%82og%C4%85-drewnian%C4%85/#findComment-7781311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts