Ania2345 01.03.2020 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Hej. Chciałabym wstawić tutaj zdjęcie mojego problemu Ale chyba się nie da. Moja współlokatorka kiedyś postawila śmieci na podłodze (podłoga mozaika). Coś z tych śmieci wycieklo i zabarwilo przerwę między kafelkami (?) Na czarno I na mozaice rowniez. Przez to nieładnie pachnie w calym pokoju. Sprawdzałysmy i ten zapach pochodzi stamtad. Myje codziennie ten kawałek podłogi Ale nie wiem czy to wystarczy żeby pozbyc się zapachu i tych plam czarnych. Są może jakieś środki do podlog czy trzeba wymieniać cała podłogę? Dodam że to mieszkanie wynajmowanie nam od kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 01.03.2020 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Hej. Chciałabym wstawić tutaj zdjęcie mojego problemu Ale chyba się nie da. Moja współlokatorka kiedyś postawila śmieci na podłodze (podłoga mozaika). Coś z tych śmieci wycieklo i zabarwilo przerwę między kafelkami (?) Na czarno I na mozaice rowniez. Przez to nieładnie pachnie w calym pokoju. Sprawdzałysmy i ten zapach pochodzi stamtad. Myje codziennie ten kawałek podłogi Ale nie wiem czy to wystarczy żeby pozbyc się zapachu i tych plam czarnych. Są może jakieś środki do podlog czy trzeba wymieniać cała podłogę? Dodam że to mieszkanie wynajmowanie nam od kogoś... niestety ta maź wniknęła między szczelinami pod spód i tam gnije dalej. Niestety należy w tym miejscu usunąć klepki, wywietrzyć to miejsce część być może wniknęła w podłoże i wstawić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts