darekt 17.08.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2002 Szukam kogoś z forumowiczów kto użytkowuje piec c.o. Ariston Ecosmart z zasobnikiem c.w.u. Chciałbym się dowiedzieć jak sprawuje się ten zestaw, czy jest awaryjny lub rzeczywiście jest tak wspaniały jak w reklamie i ofercie. Dziękuje za każde uwagi i doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekt 20.08.2002 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 Czyżby nie było nikogo w Polsce użytkującego ten piec c.o.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekt 21.08.2002 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2002 Wciąż szukam jakiegoś użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkonos 21.08.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2002 Będzie Ci ciężko kogoś znaleźć, tych pieców sprzedano w Polsce dopiero ok 30! Ja też jestem wsród ich posiadaczy, ale jeszcze nie używam. Stoi w pudle i czeka... Sam bym chętnie się dowiedzieał czegoś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekt 22.08.2002 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Panie mkonos , czy może pan zdradzić gdzie kupił tego ARISTONa ECOSMARTa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekt 23.08.2002 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Ponawiam pytanie:Panie mkonos , czy może pan zdradzić gdzie kupił tego ARISTONa ECOSMARTa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterg 29.10.2002 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 I ja jestem ciekawy, co to takiego ten EKOSMART? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts