Włodek W. 21.09.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 UWAGA Udzielanie porad lekarskich w tym kraju jest karalne i podlegamy karze .Tym bardziej jeżeli są skutecze .i brak skutków ubocznych.Nawet jeżeli powiemy czy napiszemy, że na zapalenie dobry jest rumianek. Lekarze brrr muszą z czegoś żyć nie wspomnę o farmacj http://bioter.pl/prasa/rak.htmi Warto poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja troszkę z innej beczki (nie chciałem zakładać nowego tematu) : czy ktoś się orientuje czy jeśli są zmiany w przyzębiu to jedynym ratunkiem jest rwanie? Czy można jakoś odratować? Kiedyś tam jedna dentystka narobiła mi diabła w żebach no i teraz to się mści. I to już nie tylko na jednym , ale dwóch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Brak minerałow i witamin .Sprawdzic należy poziom Si we krwi.pewnie Ci brakuje. Krzem jest pierwiastkiem życia. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandala 20.05.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Najlepsza na ból i to sprawdzona przeze mnie od lat jest pyralgina. Pomaga mi na migrenę, na ból kręgosłupa i przy bólu zęba też się sprawdza. Polecam, tym bardziej że jest bez recepty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.06.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 proszki przeciw bolowe tylko maskuja przyczyne i rozwalaja watrobe,a problem zostaje. Dlaczego boli/? Brak minerałow. Przeciw bólowi na ząb dento-sept płukac i wypic (zewnętrznie i wewnętrznie) potem, po 20min roztwór soli chimalajskiej łyzeczka soli na półszklanki ciepłej przegotowanej wody,(wystarczy na kuracje) wypłukac i wraz z płukaniem gardła(gul gul)- i niech posmak soli pozostanie..-trzy-cztery razy dziennie Czy taka pomoc to porada lekarska czy tylko informacja ?? (sprawdzone) dwa zeby tak uratowałem przed wyrwaniem siedzą na miejscu do dziś. jakies diwie- trzy stowki w kieszeni i zęby na tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts