Ryba007 05.03.2020 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Na wszystkich oknach mam cofnięte nadproża.Ale tylko na kilku mam zamiar montować żaluzje fasadowe. Za kilka tygodni będę miał montowane okna i chciałem wkleić tam styropian.Tam gdzie żaluzje mam już wklejone 4 cm xps. Czy w pozostałych oknach bez żaluzji mogę wkleić zwykły styropian fasadowy? Mam całą paczkę która została mi z ocieplenia wieńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 05.03.2020 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Czy w pozostałych oknach bez żaluzji mogę wkleić zwykły styropian fasadowy? Mam całą paczkę która została mi z ocieplenia wieńca. Jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 05.03.2020 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Przed montażem szpalety będą zaciągnięte klejem. Mur od zewnątrz też. Żeby taśmy się dobrze trzymały.A jak obrabia się górną część okna?Taśmy klei się bezpośrednio do styropianu czy należy nadproże z wklejonym styro też zaciągnąć klejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.03.2020 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Samego styropianu kiepsko się trzymaLepiej zaciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts