lipo 10.03.2020 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Kto będzie chciał ryzykować mjąc marże netto = 0 ? I stare i nowe mieszkania mają swoje wady i zalety. Nowe mieszkanie po odbiorze nadal jest nowym mieszkaniem. To nie bułka kupiona dwa dni wcześniej w piekarni. Chyba nie powiesz mi, że jak jest bida na rynku to deweloperzy nie sprzedają na że stratą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.03.2020 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Chyba nie powiesz mi, że jak jest bida na rynku to deweloperzy nie sprzedają na że stratą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipo 10.03.2020 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Ze stratą. Sorry autokorekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.03.2020 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Ze stratą. Sorry autokorekta A rozumiem ale mało domyślny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.03.2020 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Chyba nie powiesz mi, że jak jest bida na rynku to deweloperzy nie sprzedają na że stratą. Jak jest bida na rynku to na podstawie analiz, podejmuje się stosowne decyzji. Chwilowo biedy nie ma a społeczeństwo żyje dostatniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipo 10.03.2020 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Żyjemy dostanie to w sumie nie ma tematu. Do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts