pablojarocin 07.03.2020 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 cześć wszystkim.Potrzebuje info odnośnie podłogówki.Mianowicie chodzi o to czy pompkę zamontować w piwnicy czy w takiej rozdzielni.podłogówka mała mieszkanie 45m2 i 3 pomieszczenia.chciałem kupić taką rozdzielnie na 3 pokoje.Ale są takie z pompą w rozdzielni i bez.i nie wiem czy lepiej przy piecu zamontowac czy w domu w takiej szafie oddalonej od pieca około 15 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 07.03.2020 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 U mnie w piwnicy.Podałeś za mało danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAN-therm 08.03.2020 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Wszystko zależy na co decyduje się inwestor - należy pamiętac że rozdzielacz z układem mieszającym zamonotwany w szafce tu przy pokojach w których będzie podłogówka, w okresach wieczornych gdy jest cicho, może powodować efekt głośnej pracy pompy (oczywiście jest to też zależne od wrażliwości ucha inwestora).Pod tym katem montaż samej pompy i ewentualnego układu mieszajacego w piwnicy/kotłowni jest bardziej komfortowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts