piona6 09.03.2020 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 hej, mam ok 15 m2 taras, niestety źle wykonany... Potrzebuję rady.Taras nad nieogrzewanym garażem, obecnie układ warstw wygląda następująco:- strop- papa- wylewka betonowa- styropian- wylewka betonowa- papaNa papę chciałem położyć deski itp, ale okazuje się ze wierzchnia warstwa papy już zaczyna odstawać na łączeniach, nie trzyma się, zaczyna podciekać wodą i kapać po gzymsie. Tak sobie pomyślałem, żeby zerwać papę i zamiast tego położyć coś na beton, np żywicę poliuretanową, co myslicie? Co polecacie?Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 09.03.2020 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Papę trzeba zerwać >beton przeszlifować >zrobić hydroizolację >zamiast żywicy proponuję beton stemplowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piona6 09.03.2020 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 jnow1 dzięki zrobić hydroizolację ? tzn np co? Ja jednak chce jakąś żywicę bo na to pojdzie deska potem. Tylko czy jak zerwe papę i zeszlifuje beton to taka masa wystarczy? Może coś możesz polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 09.03.2020 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 No to polecam drogą (Winkler One ),ale bardzo dobrą,będziesz miał spokój na wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts