darki 09.03.2020 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 (edytowane) WitamSzukam wykonawcy gruntowej pompy ciepła. Dom 130m okolice Dębicy woj, podkarpackie. Może ktoś poleci solidną firmę która by się podjęła zlecenia.Interesuje mnie kompleksowa usługa czyli zakup z montażem. Zależy mi na jakości i zastanawiam się nad jakąś pompą inwerterową a dolne żródło w postaci sond spiralnych helix coś jak w systemie Rehau lub pionowe odwierty. Proszę o pomoc i ofertę. Edytowane 9 Marca 2020 przez darki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 09.03.2020 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 A dlaczego odwierty...? Nie może być poziomy spiralny na PE...? No chyba że ma być " na bogato"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darki 09.03.2020 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 A może po prostu mam za mała działkę na wymiennik poziomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 09.03.2020 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Witaj! Zapraszam do skorzystania z naszej sieci sprzedaży! TUTAJ wpisując kod pocztowy znajdziesz firmy partnerskie, które znajdują się najbliżej Twojej lokalizacji. W sieci sprzedaży znajdziesz partnerów oferujących doradztwo, sprzedaż, instalację i serwis. Usługi są realizowane wyłącznie przez partnerów branżowych współpracujących z firmą Viessmann, regularnie przez nas szkolonych i doskonale znających nasze produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 09.03.2020 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Hej. A powiedz w jakim rejonie będziesz się budował? Mam znajoma firmę ze świętokrzyskiego. Działają na pompach na N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 09.03.2020 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 A może po prostu mam za mała działkę na wymiennik poziomy? To załóż sobie powietrzną pompę ciepła ... No chyba że koniecznie chcesz udowodnić że musi być drogo ... Już sam koszt pionowego wymiennika praktycznie nigdy ci się nie zamortyzuje względem kosztu powietrznej pompy ciepła... Zainwestujesz dodatkowe 10k aby udowodnić że można mieć tańszą eksploatację o 200-300 PLN na sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darki 10.03.2020 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Hej. A powiedz w jakim rejonie będziesz się budował? Mam znajoma firmę ze świętokrzyskiego. Działają na pompach na N.... Nie będę się budował. Dom już stoi ładnych parę lat . Okolice Dębicy w kierunku na Rzeszów woj podkarpackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darki 10.03.2020 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) To załóż sobie powietrzną pompę ciepła ... No chyba że koniecznie chcesz udowodnić że musi być drogo ... Już sam koszt pionowego wymiennika praktycznie nigdy ci się nie zamortyzuje względem kosztu powietrznej pompy ciepła... Zainwestujesz dodatkowe 10k aby udowodnić że można mieć tańszą eksploatację o 200-300 PLN na sezon... Nikomu niczego nie będę udowadniał. Dałem ogłoszenie. Szukam solidnego wykonawcy. Proszę mnie nie przekonywać do pompy powietrznej, do gazu, do kabli itp. Oczekuję konkretnych ofert i pomocy w znalezieniu wykonawcy a nie dyskusji czy mi się coś opłaci czy nie. Zapewne wielu tu zadowolonych forumowiczów już ma swoje pompy i mogą podzielić się namiarami na sprawdzone firmy. Edytowane 10 Marca 2020 przez darki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darki 14.04.2020 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 WOW ile pomocnych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 14.04.2020 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Ale napomknij że być może gaz lub PC to będzie piekiełko że to naj a to be a to prąd po 11 groszy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts