lady in red 05.04.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) W mieszkaniu,w którym (jeszcze) mieszkam mam bardzo jasno kremową kanapę.Stoi w "salonie" nikt na niej nie śpi,ewentualnie kładziemy się (bez rozkładania) do oglądania TV lub siedzimy na niej.Jest z tzw.skóry ekologicznej (miała być dobrej jakości).W dotyku i wyglądzie wygląda jak skóra naturalna.Bez przesady,na pewno nie jest zimna i niemiła w dotyku.Myję ją nawilżającymi chuseczkami (takimi jak do pupy dziecka),to podobną ją nawilża.Ostanio zauważyłam,że w miejscu gdzie najczęściej się siada ( na siedzisku) pojawiły się pęknięcia.Kanapa ma 5-6 lat. W nowym domu też planuję 2 białe kanapy.Ostatnio zastanawiam się nad dobrymi materiałami,choć skóry nadal nioe wykluczam.Niedługo muszę coś postanowić,bo mąż naciska abyśmy zamawiali już kanapy. Zastanawiam się nad firmą living room.Ma ktoś? Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata10 19.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Też mam białą skórzaną rogówkę i małe dziecko i nie ma problemu z czyszczeniem mokra szmatka lub środki do pielęgnacji skóry radzą sobie bardzo dobrze z brudem a poza tym to przy ciemnych panelach jakie mamy w salonie kremowa sofa wygląda bajecznie do tego mamy kremowy dywan z czarnymi i brazowymi pasami. Nie ma sie czego bać jesli ktoś jeszcze się zastanawia polecam!!!! Czasami warto poszukać w necie może trafi się dobra cena. My wybralismy meble Kller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaGan 23.04.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja mam kanapę bardzo jasne ecru, rogówkę z funkcją spania, dwuletnie dziecko, dwa duże psy i gości, którzy na niej raz w miesiącu śpią. Jestem bardzo zadowolona. Kanapa brudzi się jak każda inna tyle , że na ciemniej nie widać a na jasnej tak Myje się rewelacyjnie wodą z płatkami mydlanymi bądź wodą z szarym mydłem. Zmyłam z niej długopis - wyczyny malucha, i różne inne rzeczy. Na pewno następna też będzie z ekoskóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja kiedyś miałam kanapę z ekoskóry i popękała po roku użytkowania. Cała gąbka znalazła się na zewnątrz. Nigdy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.04.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Moje krzesła w bialej ekoskórze mają blisko rok, wyglądaja o niebo lepiej niż ciemnobrązowa skórzana kanapa z KLERa :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.04.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Mam dziesięć lat rogówkę z ekoskóry (były miększe, ale my kupiliśmy twardszą ekoskórę) i do dzisiaj byłaby idealna gdybym ... nie wylała conieco zmywacza na siedzisko. Córka jadła z niej pewnego dnia ... golonko. Zmyłam płynem do naczyń. Idealny mateiał, ale trzeba trafić na tą dobrą, bo koleżnaka po półtorej roku wyrzuciła swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts