slimson7221 09.03.2020 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Witam, Przymierzam się do zakupu kosiarki spalinowej. Zależy mi aby był to sprzęt który poradzi sobie w nieco bardziej górzystym i wyboistym terenie (coś co nie rozleci się po najechaniu na pierwszy lepszy kamień). Budżet - do 1400 zł. Chciałbym, aby miała kosz oraz mozliwość wyrzutu bocznego. Coś w miarę mocnego i trwałego. Nie zależy mi zbytnio na napędzie. Myślałem o silniku Loncin, np. OleOmac. Ktoś ma doświadczenie? A może polecacie coś innego w tej kasie? Propozycje i opinie mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 10.03.2020 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Tu masz kosiarki przerobione w każdą stronę: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?18285-KOSIARKA-jak%C4%85-kosiark%C4%99-wybra%C4%87-opinie-polecane-kosiarki-rodzaje-kosiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuller 29.09.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Bardzo podoba mi się mój model kosiarki. To jest Champion LM4630. Doskonale tnie trawnik, wszystko w niej lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts