henrykow 31.07.2021 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Twoje kłamstwo na ten temat zostało już pokazane kilka stron wstecz. Dlaczego je powtarzasz ? ps - O jakich "tezach" piszesz ? O tych konfabulacjach na temat zgonnów wśród Twych znajomych na poszczepienną zakrzepicę ? Mówiłem ci abyś zmienił tłumacza bo ten cię oszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 31.07.2021 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Nie, to ty histeryzujesz. Po raz chyba setny powtórzę że ja nikogo się nie czepiam o literówki jako pierwszy, ty ty wraz z kumplami m i wytykacie pierwsi, takie wytykanie jest żałosne i świadczy o waszym braku argumentów wobec moich tez. Ty poprawiasz i oczywiście nie popełniasz literówek, ot hipokryta z bożej łaski. w jednym jesteś dobry, w rozpętywaniu wojenek na forum. Słuchaj - kto pierwszy wyboldował, zwiększył wielkość liter i zaznaczył na czerwono - bo napisałem "sie" zamiast "się" ? Zamiast odnieść się merytorycznie do tematu ? Ty, który notorycznie przekręcasz nicki, który tworzysz nowomowę typu "spityrus movies" zaznaczasz brak ogonka w "ę" ?? Brakowałko mi @niktspecjalny, na szczęście pojawiłeś się Ty i wypełniłeś pustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.07.2021 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Tak prose pana, nie ma jak to być hipokrytą, tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 31.07.2021 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 O i to jest przykład twojego prymitywnego dogryzania, gdybyś był taki błyskotliwy za jakiego się uważasz to byś zrozumiał . Nie rozumiem, dlatego pytam - umyślnie, czy to jakieś schorzenie, typu dysgrafia, bo w młodości rodzice ma mało książek podsunęli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.07.2021 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Nie rozumiem, dlatego pytam - umyślnie, czy to jakieś schorzenie, typu dysgrafia, bo w młodości rodzice ma mało książek podsunęli ? A ty za młodu musiałeś mieć niezłą traumę w domu bo do dzisiaj się jąkasz:D no i jak już to podsuwali bo to czas przeszły a nie teraźniejszy panie polonisto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.07.2021 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 ... Zamiast odnieść się merytorycznie do tematu ... ... Chyba zbyt wiele wymagasz "pryzmat" nie pozwala mu przebić się przez pianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 31.07.2021 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Chyba zbyt wiele wymagasz "pryzmat" nie pozwala mu przebić się przez pianę Ale lubię, kiedy zabiera głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 31.07.2021 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 (edytowane) A ty za młodu musiałeś mieć niezłą traumę w domu bo do dzisiaj się jąkasz:D no i jak już to podsuwali bo to czas przeszły a nie teraźniejszy panie polonisto. "Podsunęli" to nie jest czas przeszły? Uważasz, że teraźniejszy ? OMG... Odrobina wiedzy dla Ciebie http://aztekium.pl/odmiana.py?tekst=podsun%C4%85%C4%87 Edytowane 31 Lipca 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.07.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Oj jak dobrze że jestem tu na forum bo gdyby mnie nie było to kogo byście się czepiali? NS odpadł więc teraz nagonka na mnie,ale cóż chłopaki ulżyjcie sobie chociaż tu w wirtualnej rzeczywistości może dać upust swojej desperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 31.07.2021 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Jaka desperacja, drugą część urlopu zaczynam A Twoje posty budzą we mnie inne krańcowo inne odczucia, niż desperacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.07.2021 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Ale lubię, kiedy zabiera głos Więc nie wymagaj zbyt wiele bo "się zatnie" i więcej "wargi nie uchyli" Nie ulega wątpliwości, iż toczeniem piany dodaje sporo kolorytu w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.07.2021 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Jaka desperacja, drugą część urlopu zaczynam A Twoje posty budzą we mnie inne krańcowo inne odczucia, niż desperacja To uważaj bo znowu możesz mieć urlop na Mazurach:D a hejtować możesz dalej, wszak jesteś ulubieńcem tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.07.2021 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 Więc nie wymagaj zbyt wiele bo "się zatnie" i więcej "wargi nie uchyli" Nie ulega wątpliwości, iż toczeniem piany dodaje sporo kolorytu w temacie Z tym zacinaniem to raczej uwaga do fotografa a nie do mnie. Tak, dobrze mówisz, bicie piany wam wychodzi bardzo dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 01.08.2021 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Jaka desperacja, drugą część urlopu zaczynam To opisz jak z Twojej perspektywy wygląda urlop w czasie zarazy Bo z moich obserwacji stosowania DDM na stacjach benzynowych, MOP-ach, muzeach, zabytkach, gastronomii, czy deptakach w miejscowościach turystycznych wynika że pandemia spowszedniała i wizja kolejnej fali i potencjalnych zgonów nie robi już na ludziach większego wrażenia. Żeby nie było że tylko nasi rodacy - widziałem kilka wycieczek turystów z Niemiec (w większości starszych osób), który że też sobie nic nie robili z nakazów maseczkowych, itp. Mi osobiście 4 fala jest, że tak powiem, na rękę - firma przedłużyła zdalną pracę na kolejne miesiące - dla mnie do same plusy - oszczędność około 40 godzin na dojazdy (połowę z tego czasu przeznaczam na hobby i odpoczynek, druga połowa to dodatkowe godziny świadczenia usług), 120 litrów paliwa miesięcznie i opłaty za parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.08.2021 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 W poniedziałek dopiero jadę, ale pewnie bedzie tak, jak piszesz.Wczoraj byłem na stadionie na meczu - teoretycznie klub oznaczył krzesełka, na których nie należy siadać, ale tradycyjnie większość widzów siedziała w kupie, w sektorach z najlepszą widocznością, a 1/3 sektorów niemal pustych. W toaletach człowiek na człowieku.Ale słyszałem rozmowy starszych kibiców, że rok temu odpuścili oglądanie na żywo, w tym roku są zaszczepieni i oglądają znów.Ludzie czują się pewniej - czy to po zaszczepieniu, czy to po przechorowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 01.08.2021 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 potwierdzenie frajerstwa kłutych i sprzedajności politrukówhttps://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/szokujace-zapisy-umowy-szczepionkowej-z-pfizerem-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 01.08.2021 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 potwierdzenie frajerstwa kłutych i sprzedajności politruków https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/szokujace-zapisy-umowy-szczepionkowej-z-pfizerem-0 Bym przeczytał ale republikańska stona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 01.08.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Mi osobiście 4 fala jest, że tak powiem, na rękę - firma przedłużyła zdalną pracę na kolejne miesiące - dla mnie do same plusy - oszczędność około 40 godzin na dojazdy (połowę z tego czasu przeznaczam na hobby i odpoczynek, druga połowa to dodatkowe godziny świadczenia usług), 120 litrów paliwa miesięcznie i opłaty za parking. Bez obrazy ale jesteś gorszą ****** odemnie mi też kolejna fala na rękę ale jej nie chcę bo niesie ryzyko ważniejsze niż $$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 01.08.2021 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Ludzie czują się pewniej - czy to po zaszczepieniu, czy to po przechorowaniu. Jednak nie zwalnia to nikogo z zachowania BHP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.08.2021 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-vaccinated-spread-covid-serious-vaccines-injuries-surge/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=4bf770e9-ccf2-4d85-9ee7-b31c21d0b5b8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts