Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie, to ty histeryzujesz. Po raz chyba setny powtórzę że ja nikogo się nie czepiam o literówki jako pierwszy, ty ty wraz z kumplami m i wytykacie pierwsi, takie wytykanie jest żałosne i świadczy o waszym braku argumentów wobec moich tez.

Ty poprawiasz i oczywiście nie popełniasz literówek, ot hipokryta z bożej łaski. w jednym jesteś dobry, w rozpętywaniu wojenek na forum.

Słuchaj - kto pierwszy wyboldował, zwiększył wielkość liter i zaznaczył na czerwono - bo napisałem "sie" zamiast "się" ?

Zamiast odnieść się merytorycznie do tematu ?

Ty, który notorycznie przekręcasz nicki, który tworzysz nowomowę typu "spityrus movies" zaznaczasz brak ogonka w "ę" ??

:lol:

Brakowałko mi @niktspecjalny, na szczęście pojawiłeś się Ty i wypełniłeś pustkę :)

O i to jest przykład twojego prymitywnego dogryzania, gdybyś był taki błyskotliwy za jakiego się uważasz to byś zrozumiał .

Nie rozumiem, dlatego pytam - umyślnie, czy to jakieś schorzenie, typu dysgrafia, bo w młodości rodzice ma mało książek podsunęli ?

Nie rozumiem, dlatego pytam - umyślnie, czy to jakieś schorzenie, typu dysgrafia, bo w młodości rodzice ma mało książek podsunęli ?

A ty za młodu musiałeś mieć niezłą traumę w domu bo do dzisiaj się jąkasz:D no i jak już to podsuwali bo to czas przeszły a nie teraźniejszy panie polonisto.

A ty za młodu musiałeś mieć niezłą traumę w domu bo do dzisiaj się jąkasz:D no i jak już to podsuwali bo to czas przeszły a nie teraźniejszy panie polonisto.

"Podsunęli" to nie jest czas przeszły?

Uważasz, że teraźniejszy ?

:)

OMG...

Odrobina wiedzy dla Ciebie

http://aztekium.pl/odmiana.py?tekst=podsun%C4%85%C4%87

Edytowane przez fotohobby

Jaka desperacja, drugą część urlopu zaczynam :)

To opisz jak z Twojej perspektywy wygląda urlop w czasie zarazy :D

Bo z moich obserwacji stosowania DDM na stacjach benzynowych, MOP-ach, muzeach, zabytkach, gastronomii, czy deptakach w miejscowościach turystycznych wynika że pandemia spowszedniała i wizja kolejnej fali i potencjalnych zgonów nie robi już na ludziach większego wrażenia. Żeby nie było że tylko nasi rodacy - widziałem kilka wycieczek turystów z Niemiec (w większości starszych osób), który że też sobie nic nie robili z nakazów maseczkowych, itp. :D

Mi osobiście 4 fala jest, że tak powiem, na rękę - firma przedłużyła zdalną pracę na kolejne miesiące - dla mnie do same plusy - oszczędność około 40 godzin na dojazdy (połowę z tego czasu przeznaczam na hobby i odpoczynek, druga połowa to dodatkowe godziny świadczenia usług), 120 litrów paliwa miesięcznie i opłaty za parking.

W poniedziałek dopiero jadę, ale pewnie bedzie tak, jak piszesz.

Wczoraj byłem na stadionie na meczu - teoretycznie klub oznaczył krzesełka, na których nie należy siadać, ale tradycyjnie większość widzów siedziała w kupie, w sektorach z najlepszą widocznością, a 1/3 sektorów niemal pustych. W toaletach człowiek na człowieku.

Ale słyszałem rozmowy starszych kibiców, że rok temu odpuścili oglądanie na żywo, w tym roku są zaszczepieni i oglądają znów.

Ludzie czują się pewniej - czy to po zaszczepieniu, czy to po przechorowaniu.

Mi osobiście 4 fala jest, że tak powiem, na rękę - firma przedłużyła zdalną pracę na kolejne miesiące - dla mnie do same plusy - oszczędność około 40 godzin na dojazdy (połowę z tego czasu przeznaczam na hobby i odpoczynek, druga połowa to dodatkowe godziny świadczenia usług), 120 litrów paliwa miesięcznie i opłaty za parking.

Bez obrazy ale jesteś gorszą ****** odemnie mi też kolejna fala na rękę ale jej nie chcę bo niesie ryzyko ważniejsze niż $$