akinom 07.11.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 zakochałam sie dzis w tej sofie (firma domo faber)http://www.domofaber.com.pl/aktualizacja/data/galerie/22_big.jpg co sadzicie o tej firmie. Sofy sa dosc drogie. Jaka jest ich jakosc? Ktory kolor lepszy, podoba mi sie ten, co na zdjeciu (czerwien) oraz cipły bezyk. Bezyk bedzie bardziej uniwersalny, ale bedzie sie szybciej brudził Jak czyscic skorzane sofy, bo taka chce nabyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 08.11.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Mam ich wypoczynek DIAS z materiału. Kolor mocno niebieski. Jakość jest adekwatna do ceny. Trochę długo się czeka ( u mnie 4 tyg.). Po dwóch latach intensywnego urzytkowania pojawiają się lekkie rozjaśnienia tkaniny na oparciach foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonT 08.11.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Mam sofe i fotel "Strada" w pokryciu typu szenil od około roku. Faktycznie tanie nie były ale strasznie mi się podobały. Potwierdzam że długo sie czeka. Sofa jest w jednym kawałku i miałem spory problem zmieścic sie na klatce schodowej i wnieść ją na 4 piętro w bloku. Jak dotąd sprawuje się bez zarzutu, tylko kot sobie lubi pazurki na niej ostrzyć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 08.11.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Mnie również bardzo podobają się ich kanapy - ta wybrana przez Ciebie też była jedną z moich "opcji". Ale w zeszłym tygodniu siedziałam na niej i wydaje mi się, że ma troszkę za płytkie siedzisko. Muszę przetestować jeszcze dwa modele (nie pamiętam nazwy) ale nie było ich w sklepie . Ceny tych kanap są podobne do tych w Ikei, a jakość wydaje się o niebo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts