Gość 17.08.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2002 Witam, wlasnie wybieram kociol do polowki domku (50m + uzytkowe poddasze nad nim). Jaka marke i model wybrac? Zastanawiam sie nad kotlem typu turbo, m. in. dlatego ze nie wyklucza on wentylacji mechanicznej w pomieszczeniu z kotlem (u mnie lazienka), a ten domek na wszelkie sposoby potrzebuje dobrej wentylacji. Jak jest z awaryjnoscia poszczegolnych firm? Wydawalo by sie, ze moim potrzebom odpowiada kociol Super Kompakt Beretty, ale slyszalam, ze ta firma 'psuje sie'. Z opisu nie najgorzej wyglada MiniMax Termetu, w sklepie twierdzili, ze jest jednak kiepski, psuje sie itp. Co wybrac? Bede wdzieczna za pomoc - Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 18.08.2002 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 Ja mam u siebie w mieszkaniu dwufunkcyjny Vaillanta.Jest zamontowany w łazience,zajmuje mało miejsca i jestem z niego zadowolona.Pracuje piąty rok i jak do tej pory bez zarzutu.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 19.08.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Elexia firmy C&F, albo poczekaj za nowym modelem Torusa, chyba przed zimą wejdzie do seryjnej produkcji (będzie bardzo dobry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2002 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 Co sądzicie o marce Junkers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2002 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2002 Dzieki za uwagi, akurat C&F w ogole nie znalam... Na razie rysuje mi sie wizja: wybor miedzy Junkers Euroline a Beretta Super Kompakt. Oprocz tego, ze jedna firma sugeruje mi Viessman Vitopend 100, ale to drogo i nie wiem, czy akurat na moje potrzeby... Co sadzicie? Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts