blitzkrieg 15.03.2020 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) Panowie, wiertarką 8x260 i 8x280 to nie robota Jaką wkrętarkę czy tam klucz udarowy polecacie do tak długich wkrętów? W apogeum /co 3 krokwię/ kręcę przez łatę (4cm), kontrłatę (4cm), ocieplenie nakrokwiowe (12cm) 8cm w wiązary (suszone - łatwo nie wchodzi). Poprosiłbym o konkretny model i ew. zestaw końcówek Może być nawet link do aukcji, jeśli tu nie można, to na priv Edytowane 15 Marca 2020 przez blitzkrieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dulin7 15.03.2020 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Kup sobie zakretarke z makity. Ma ponad 100Nm co w zupelnosci wystarczy do takich wkretow. Np dtd 152z. Ewentualnie jak masz juz wkretarke jakiejs firmy to wez z tej samej samo body zeby tylko przekladac baterie. Mozesz tez sobie kupic stara polska celme wolnoobrotowa to i pokrecisz dach i potem wszelkie kleje i zaprawy wymieszasz. Trzeba tylko uwazac na rece bo lubi powykrecac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bociankrasna 15.03.2020 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Tylko zakrętarka. Jak nie masz żadnych elektronarzędzi żeby pasowały baterie to nawet lidloski parkside da rade z takimi wkretami. Jak nawet ci padnie to masz 3l gwarancji. (8x30 kreciłem tym lidlem i dawał rade) co prawda bateria 4ah i drewno nie suszone ale też nie prosto z lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bcgarage 20.03.2020 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Zakrętarka serii xr 18v de walt bezszczotkowa. Wkręty 30cm idą jak w masło. Wiem bo kręciłem u siebie a sprzęt nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts